Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İlk klip 4 peynirli pizza'ya

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şarkının adı da albüm adı ve söyleyenler gibi güzel Laughing
Paylaşım için teşekkürler Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
4 peynirli pizza... ilginç ve kulağa hoş geliyor Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Görevli Görevli
süper bir albüm olacak ya ben bayıldım ilginç ama tarzı niye değiştirmişlerki Rolling Eyes

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:32 - Mesaj konusu: kesinlikle
Üye Üye
Alıntı:
MaNZaRa Cover olması kötü oldu bence

bence de sanki şarkı yazamıyorlarmış gibi ne biliyim kötü olmuş yani kötü olmamış da olmamış Rolling Eyes

kskLee
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
Confused ben birazcık üzüldüm aslında pop-rock tarzı olmasına gerçi onlar ne yaparlarsa biz severiz ama bence tarzları değişmeden R&B kalsaydı iyi olurdu Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim için farketmez ben onları her haliyle seviyorum Wink burdaki arkadaşlarım da her halleriyle seviyorlardır ama cover olmasına üzülmüşleridir ama ben üzülmedim

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Ben hiç üzülmedim açıkçası..Daha çok Hepsi'nin bu şarkıları nasıl seslendirdikleri konusunda biraz meraklıyım.Çok değişik bir şey olacak,farklı yani...Sanki herkes bu şarkıların tamamını biliyor mu ki? Confused

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Güzel haber
Site Admin Site Admin
Güzel haber.

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede samanyolu

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
4 Peynirli Pizza güzel.
Ama neden Peynirli? Rolling Eyes

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Şarkının adı çok garip.... Rolling Eyes

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Ben gülçin'den şarkı sözü ve Hepsi'den yep yeni şarkıları beklediğim için açıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım ama Cover olmasıyla bir ilgisi yok...

Sağol Serdar Wink

En son sinem68eren tarafından Pazar, May 11, 2008 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Bir'de aşk sakızın'ın ingilizcesini merak ediyordum... Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 12:10 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence coverin ve kapağın hiç alakası yok valla ilk duyduğumda çok şaşırdım...
Olsun şarkıları onlar söylüyor sonuçta... Confused

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
önemli değil arkadaşlar görevimiz Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi