Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İçiniz Rahat Olsun..

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 21:17 - Mesaj konusu: İçiniz Rahat Olsun..
Takımdan Takımdan
Basında yer alan Hepsi grubunun dağıldığı, grup elemanlarından Gülçin’in evlenme arifesinde olduğu için gruptan kopma noktasına geldiği haberleri Hepsi hayranları arasında üzüntü yarattı…

Bu haberle ilgili Uçankuş’a açıklama yapan Hepsi grubunun menajeri Şebnem Özberk, Hepsi grubunun dağılmadığını söyledi…

Özberk, Gülçin’in gruptan ayrılmasıyla ilgili konuya, “Gülçin şu an İtalya’da. Aylar önce bizden özel işleri nedeniyle izin aldı ve İtalya’ya gitti. Biz de okulların sömestr dönemini konsersiz geçirmek istemediğimiz için Yasemin, Eren ve Cemre’yle sahneye çıkmaya karar verdik. Gülçin gruptan ayrılmış değildir ve yakında evlenmesi durumu da söz konusu değildir” dedi…

Uçankuş'tan..

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnanmamıştım zaten evleneceğine..
Teşekkürler Burak.. Wink

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 23:28 - Mesaj konusu: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya zaten bence olamaz böyle birşey

mralperen
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Yeni Üye Yeni Üye
aman dağılmasın grup Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 01:25 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Görevli Görevli
Gülçin eğer ki evlenseydi mutlaka duyardım... Evlenmesine imkan ve ihtimal tanımıyorum. Very Happy

Fakat İtalya' da mı, Dubai' de mi yoksa Hollanda' da mı, o bilinmez... Aynı anda 3 yerde olduğuna dair söylentiler var Laughing Laughing

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekürler evleneceğini inanmamıştım zaten.

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Wink
Böyle saçma sapan dedikodular bu aralar beya çoğaldı Sad
Kendi ağızlarından bir şey duymadan hiç bir şeye inanmıyoruz Exclamation

EDAS96
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Üye Üye
bu harika bir haber zaten onlar ayrılmaz dörtlüler Smile

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Üye Üye
oh be valla çok rahatladım Very Happy dün akşam uyku girmedi gözüme gülçin zaten öyle bişey yapmaz

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
konserde Gülçinin yerlerini kim söyleyecek? Confused bu konseri merak ettim.

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 17:18 - Mesaj konusu: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok sağol Burak abi...Ohh dedim yani..Çünkü gazete okuduğum habere göre Gülçin'in evlendiği haberi çıkıoyrdu ve inanmak istemiyordum zaten.. Smile Wink

Bilgi için yine çok teşekkürler...

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ohh ya nasıl korktum...

Hero93
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Görevli Görevli
Teşekkürler Burak. Wink
Zaten inanmamıştım...Ama böyle bir açıklama da gerekliydi. Wink

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
rahatladım valla nasıl da korkmuştum ama zaten bence böyle birşey olamazdı

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun..
Takımdan Takımdan
Ne demek arkadaşlar. Smile

Sizlerin de benim gibi karın ağrısı çekmenize göz yumamazdım. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat