| Yazar |
Mesaj |
| < |
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 21:17 - Mesaj konusu: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Takımdan

|
Basında yer alan Hepsi grubunun dağıldığı, grup elemanlarından Gülçin’in evlenme arifesinde olduğu için gruptan kopma noktasına geldiği haberleri Hepsi hayranları arasında üzüntü yarattı…
Bu haberle ilgili Uçankuş’a açıklama yapan Hepsi grubunun menajeri Şebnem Özberk, Hepsi grubunun dağılmadığını söyledi…
Özberk, Gülçin’in gruptan ayrılmasıyla ilgili konuya, “Gülçin şu an İtalya’da. Aylar önce bizden özel işleri nedeniyle izin aldı ve İtalya’ya gitti. Biz de okulların sömestr dönemini konsersiz geçirmek istemediğimiz için Yasemin, Eren ve Cemre’yle sahneye çıkmaya karar verdik. Gülçin gruptan ayrılmış değildir ve yakında evlenmesi durumu da söz konusu değildir” dedi…
Uçankuş'tan.. |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
İnanmamıştım zaten evleneceğine..
Teşekkürler Burak..  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 23:28 - Mesaj konusu: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya zaten bence olamaz böyle birşey |
|
|
|
|
| mralperen |
Tarih: Çarşamba, Ocak 14, 2009 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Yeni Üye

|
aman dağılmasın grup  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 01:25 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Görevli

|
Gülçin eğer ki evlenseydi mutlaka duyardım... Evlenmesine imkan ve ihtimal tanımıyorum.
Fakat İtalya' da mı, Dubai' de mi yoksa Hollanda' da mı, o bilinmez... Aynı anda 3 yerde olduğuna dair söylentiler var  |
|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Teşekürler evleneceğini inanmamıştım zaten. |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkürler
Böyle saçma sapan dedikodular bu aralar beya çoğaldı
Kendi ağızlarından bir şey duymadan hiç bir şeye inanmıyoruz  |
|
|
|
|
| EDAS96 |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Üye

|
bu harika bir haber zaten onlar ayrılmaz dörtlüler  |
|
|
|
|
| hepsiygec94 |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Üye

|
oh be valla çok rahatladım dün akşam uyku girmedi gözüme gülçin zaten öyle bişey yapmaz |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
konserde Gülçinin yerlerini kim söyleyecek? bu konseri merak ettim. |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 17:18 - Mesaj konusu: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok sağol Burak abi...Ohh dedim yani..Çünkü gazete okuduğum habere göre Gülçin'in evlendiği haberi çıkıoyrdu ve inanmak istemiyordum zaten..
Bilgi için yine çok teşekkürler... |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Hero93 |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Görevli

|
Teşekkürler Burak.
Zaten inanmamıştım...Ama böyle bir açıklama da gerekliydi.  |
|
|
|
|
| buse17 |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| rahatladım valla nasıl da korkmuştum ama zaten bence böyle birşey olamazdı |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: İçiniz Rahat Olsun.. |
|
|
Takımdan

|
Ne demek arkadaşlar.
Sizlerin de benim gibi karın ağrısı çekmenize göz yumamazdım.  |
|
|
|
|
|
|