Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

alive
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 15:15 - Mesaj konusu: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
sabahın saat 4 ü gibiydi su içmeye kalktığımı hatırlıyorum.yattıktan sonra hemen uykuya dalmışım ve rüyamda cemreyi gördüm .Aslına bakarsanız hepsi grubunu özellikle takip etmem.

mesleki açıdan değerlendirmek için albümü bi kaç kez dinledim.fotolara baktım.

cemreyi rüyamda gördükten sonr asabah kalktığımda çoktan nutmuş olduğum bir duygu üzerimdeydi..yarı şaşkın bir vaziyette bursaya gitmek için yola çıktım ve sanki cemre ile berabermiş gibi saatlerce arabada onu düşünerek gittim.

bursaya vardığımda arkadaşlarım sende bi gariplik var nedir dediler.e tabi söyleyemezdim Smileşu an istanbula geri döndüm ve hemen googleda bu siteyi bulup üye olup bu yaşadığım çok ilginç 3 günü yazmak istedim.

Tabiki her insandaki gibi bir umut bu..görür görmez bilemiorum ama zanatmiyorumki yoğun bir hayatın içinde bu yazıları okuyabilsin.

Aynı piyasanın içinde o kadar çok gereksiz insan varken ve ben artık bu insanlarla iş yapmaktan dahi iğrenmişken hatta bu isanlardan biri ile birlikte olamam derken ansızın 1 gecede,1 ka saatte fikrim tamamen değişmiş uyandım.

keşke seninle bir şansım olabilseydi.

sonsuz saygı ve sevgilerimle

ahmet

fly by days of our lives

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
hm ilginc,,, Smile herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
benimde başımdan böyle bir olay geçti: gece yattığımda hepsi grubunu görmüştüm cemre abla benim ablam oluyodu rüyada daha sonra diğer hepsi üyeleriylede birbirimize çok yakın hissediyordum daha sonra cemre abla ve diğer hepsi üyeleriyle konsere çıkmıştık ben gitar çalıp şarkı söylüyodum ve dans ediyodum çok güzel bir rüyadı. Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
cnmcemrem143'e katılıyorum aynı rüya bnm de başımdan geçti

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
ayrıca çok güzel dans ediyorduk

YoshyKolik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
demekki hayatta hç bi şye imkansız demiceksin bnm de yoshyle ilgili bi olay aklıma gelmişti

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 19, 2007 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
Banada oldu o olay ya! Very Happy Gece rüyam da Cemre yi gördüm.O benim ablam oluyordu,benim yeni okuluma da ilk gün beraber gidiyorduk.Güzel di Smile

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tempo demiş ki:
Banada oldu o olay ya! Very Happy Gece rüyam da Cemre yi gördüm.O benim ablam oluyordu,benim yeni okuluma da ilk gün beraber gidiyorduk.Güzel di Smile

BENİMDE AYNI OLAY BAŞIMDAN GEÇTİ Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Shocked

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
EWT.BU SENE OKULUN İLK GÜNÜ BERABER OKULA GİDİYODUK.GİTTİĞİMİZDE
DİER ARKADAŞLAR ONUN ETRAFINI SARMAYA BAŞLAYINCA BENDE ONU KISKANDIM........

TABİİ BUNLARIN HEPSİ BİRER RÜYAYDI..... Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ANGEL95 demiş ki:
EWT.BU SENE OKULUN İLK GÜNÜ BERABER OKULA GİDİYODUK.GİTTİĞİMİZDE
DİER ARKADAŞLAR ONUN ETRAFINI SARMAYA BAŞLAYINCA BENDE ONU KISKANDIM........

TABİİ BUNLARIN HEPSİ BİRER RÜYAYDI..... Wink

Laughing Wink Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Allah kavuştursun.

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
AMİNNNNNN Wink

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 22, 2007 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
RÜYA BİLE OLSA ÇOK GÜSELDİ.UMARIM SENDE GÖRÜRSÜN Wink

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 22, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
yaff ben ruya gordugum zaman zar zor hatırlıyorum zaten ama bir turlu Hepsi Grubu'nu goremiyorum yaff.olsun belki boylesi daha iyidir Exclamation Wink Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi