| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı.. |
| hepsiciyagmur |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
ayrıntısını anlatamam bende saklı ama bende hepsi grubunu rüyamda gördükten sonra sevmeye başladım çok tuhaf gerçektende ama onları çooook seviyorum  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşhisini koydum... : Tipik bir Cemre Tutkunluğu
Bu hastalıktan kurtulman için odanın her yerine Hepsi posterleri as, bol bol su iç, Hepsi 1 dizisini kaçırma, Hepsi konserlerini hiç kaçırma...
Bu tavsiyeleri yaptığında hastalığın etkisi azalacaktır...  |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
Ben bir keresinde rüyamda cemreyle kanka ve tabii ki diğerleriyle de kanka olduğumu görmüştüm sabah 6 gibi kendiliğinden uyandım ve baş ucumda hepsinin imzalı posterleri duruyordu halbuki imza gününe gitmemiştim...Şaşırdım ve elledim, öptüm vb. sonra okula gittim tekrar ellemeye cesaret edemedim.Sonra hala şoktaydım ve gerçekse ıslanır diye su döktüm..yemek yemeye gittim..o zman da evde temizlikçi vardı.Anneme olanları anlattım o da kızım sana sürpriz yaptık hepsi grubunun imzasını güç bela aldık dedi ve ben ağlamaya başladım çünkü üstüne su dökmüştüm sonra temizlikçimiz onu çöpe atmış elimde orjinal imza varken bile bile ona zarar vermiştim ama tabii bunların hepsi rüya  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben o tür rüyalara alıştımm.. En fazla 2 günde bir görüyorum...
Ama işin en acı tarafı rüya hiç gerçekleşmiyor... |
|
|
|
|
| cemre9393 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
ben gece bir rüya gördüm hepsi grubunun konserine gitmiştim.O sırada rüyamda cemre beni sahneye davet etmişti  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
| hiç hepsiyle ilgili rüya görmedim... =( |
|
|
|
|
| kelebekfashion |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben şahsen görmedim ama görmeyi çok isterdim.. |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yemin ederim ki her gün rüyamda görüyorumm Ah efsanekral696 benimde Cemre tutkunluğum var ama azalmıyor aksine çoğalıyor  |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
ben de bir aralar hergece görüyordum ama geçti şimdi pskolijik (doğrumu yazdım?) olabilir  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ayşe Nur biraz yanlış oldu : psikolojik olacaktı...  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende hep hepsili rüyalar görüyorum,çünki yatmadan önce hep onları düşünüyorum. birde yakından göre bilsem  |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
Çok güzel bir anıymış..
Ben de 1-2 hafta önce hafta boyu rüyamda Cemre'yi gördüm..İlk gün Cemre ve Yoshy sonra Eren ve Gülçin sonra da Hepsi sonra Cemre Gülçin..Hepsi de olamayacak şeylerdi Rüya sonuçta gerçek değil ama onu canlı canlı aklımızda düşünmek, görmek çok güzel..  |
|
|
|
|
| 58busra58 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Rüya |
|
|
Üye

|
Evet Cemre'yi rüyada görmek ne güzel  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Salı, Temmuz 29, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben bir kere rüyamda hepsimle bir boyunca birlikteydim birlikte gezdik yemek yiyorduk uyandım 2 gün boyunca o rüyanın etkisinde kaldım  |
|
|
|
|
|
|