Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ayrıntısını anlatamam bende saklı ama bende hepsi grubunu rüyamda gördükten sonra sevmeye başladım çok tuhaf gerçektende ama onları çooook seviyorum Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Çok güzel. Wink Wink Wink Wink Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşhisini koydum... : Tipik bir Cemre Tutkunluğu

Bu hastalıktan kurtulman için odanın her yerine Hepsi posterleri as, bol bol su iç, Hepsi 1 dizisini kaçırma, Hepsi konserlerini hiç kaçırma...
Bu tavsiyeleri yaptığında hastalığın etkisi azalacaktır... Wink

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Ben bir keresinde rüyamda cemreyle kanka ve tabii ki diğerleriyle de kanka olduğumu görmüştüm sabah 6 gibi kendiliğinden uyandım ve baş ucumda hepsinin imzalı posterleri duruyordu halbuki imza gününe gitmemiştim...Şaşırdım ve elledim, öptüm vb. sonra okula gittim tekrar ellemeye cesaret edemedim.Sonra hala şoktaydım ve gerçekse ıslanır diye su döktüm..yemek yemeye gittim..o zman da evde temizlikçi vardı.Anneme olanları anlattım o da kızım sana sürpriz yaptık hepsi grubunun imzasını güç bela aldık dedi ve ben ağlamaya başladım çünkü üstüne su dökmüştüm Crying or Very sad sonra temizlikçimiz onu çöpe atmış Crying or Very sad elimde orjinal imza varken bile bile ona zarar vermiştim Crying or Very sad ama tabii bunların hepsi rüya Very Happy Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben o tür rüyalara alıştımm.. En fazla 2 günde bir görüyorum...
Ama işin en acı tarafı rüya hiç gerçekleşmiyor...

cemre9393
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
ben gece bir rüya gördüm hepsi grubunun konserine gitmiştim.O sırada rüyamda cemre beni sahneye davet etmişti Smile Very Happy

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
hiç hepsiyle ilgili rüya görmedim... =(

kelebekfashion
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
Ben şahsen görmedim ama görmeyi çok isterdim..

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yemin ederim ki her gün rüyamda görüyorumm Ah efsanekral696 benimde Cemre tutkunluğum var ama azalmıyor aksine çoğalıyor Laughing

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ben de bir aralar hergece görüyordum ama geçti şimdi pskolijik (doğrumu yazdım?) olabilir Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ayşe Nur biraz yanlış oldu : psikolojik olacaktı... Wink Wink

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende hep hepsili rüyalar görüyorum,çünki yatmadan önce hep onları düşünüyorum. Wink birde yakından göre bilsem Crying or Very sad

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Çok güzel bir anıymış..
Ben de 1-2 hafta önce hafta boyu rüyamda Cemre'yi gördüm..İlk gün Cemre ve Yoshy sonra Eren ve Gülçin sonra da Hepsi sonra Cemre Gülçin..Hepsi de olamayacak şeylerdi Sad Rüya sonuçta gerçek değil ama onu canlı canlı aklımızda düşünmek, görmek çok güzel.. Smile

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Rüya
Üye Üye
Evet Cemre'yi rüyada görmek ne güzel Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bir kere rüyamda hepsimle bir boyunca birlikteydim birlikte gezdik yemek yiyorduk uyandım 2 gün boyunca o rüyanın etkisinde kaldım Sad Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi