| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı.. |
| cemreandhazal |
Tarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Takımdan

|
| Bende onların hepsini bir arada gördüm bizim eve geldiler ama bana ayıracak 1 dakikaları bile yoktu.Daha sonra apartmanın önüne geldiğimde 4 tane spor araba vardı.Ama etrafları zincirliydi.Bu 4 arabanın Cemre,Eren,Gülçin ve Yasemin'e ait olduğunu anladığımda rüyam bitti.Çok acayip bir rüyaydı. |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Salı, Ocak 8, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Rüya |
|
|
Kıdemli Üye

|
| İlginç birşey ben de bir kere rüyamda Hepsi'yi görmüştüm gerçekten de sabah kalktığımda farklı bir duygu hissettim... |
|
|
|
|
| CEMRE0205 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
ben her rüyamda hepsiyi görüyorum zaten  |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
| bilinçaltına yerleşmiş heralde çok ilginç herkes görebiliyor bende görmüştüm |
|
|
|
|
| glcngzmtngy |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| PHepsi |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
ya bende bir kere gördüm. Ama rüyamda bizim karşı apartmana taşınmışlardı ve o çevrede bir konser vermişlerdi. Bende ilk görüşte bayılmıştım  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende çok kere gördüm, ama bir rüyam çok ilginçti  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bende yatarken onları düşündüm mü onları rüyamda görürüm |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:49 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Etkileyici  |
|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cimcimecemrem |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| selininbahari |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
bende böyle bir rüya görmüştüm hepsi grubu bizim eve geliyordu falan he birde ben cemrenin msni alıyodum tam alacaktım ki rüya bitti...keşke alsaydım ya  |
|
|
|
|
| esmermelegim1 |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı.. |
|
|
Yeni Üye

|
| oo ben hergün cemremi görüyorum artık annem bile görmeye başladı düşünün artık bir kez annemin rüyasında cemre benim telefonumu aramış(cemremde telefon numaram var) annem benim telefonumum açmış sen kimsin demiş cemrede ben hepsideki cemre demiş falan filan ben hergün rüyamda onu öpüyorum kokluyorum sarılıyorum vs.. |
|
|
|
|
|
|