Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

Blade1453
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Re: herşey bir rüyayla başladı
Yeni Üye Yeni Üye
Laughing bende rüyamda cemre ile beraberdim ona gitar çalıyodum o söylüyodu allahım keşke hiç bitmeseydi o rüya

---
Yönetici Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.

sosyapat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 27, 2007 11:51 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
çok ilginç bnecede

Cemredelisikiz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
Bizde arkadaşllarla hepsi grubu kurmuştuk tam o gece rüyamda hepsi grubunu gördüm kalpsizsin kıyafetleri vardı üzerlerinde ama cemre yoktu çünkü cemre bendim bembeyaz bir oda da dans çalışıyoduk.Ben yürüyodum dans ederken onlarda yürüyolardı sonra Eren durdu ben dedimki hadi eren katıl bize dedim çok tuhaf oldum kalkınca acaba ne anlama geliodu.Neyse her işte bir hayır vardır dimi Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 12, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ilginçç Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 12, 2007 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok ilginç

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 12, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
ilgiinç Rolling Eyes

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 12, 2007 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede çok ilginç

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
Gerçekten ilginç.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:20 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
evet hakikaten ilginç...

erenfan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
gerçekten çok ilginç Rolling Eyes

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
enteresan Very Happy

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok ilginç Shocked

erenfan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ya ben dün akşam cemreyi rüyada gördüm ve bana kızıyodu öğretmen olmuş bende onun öğrencesim o durumda uyanınca heryerde cemre görmeye başladım 5-10dk Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 6, 2008 02:33 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
heh Exclamation Razz

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 6, 2008 23:37 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
ben rüyalarımın hangibirini yazayım...
Ama şunu hatırlıyorum Cemre ve Emre'yi görmüştüm rüyamda...
Harikaydı... Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi