Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

cemrecikkk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
bende rüya görünce hatırlamıyorum ama hepsiyi görsem hatırlarım :D

---
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyalım.

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 19:26 - Mesaj konusu: herşey bir rüyayla başladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bemde rüyamda hepsi grubunu görmüştüm bir arabayla bizim sokaktan geçiyorlardı ve ben arabanın arkasından bağıra bağıra koştum araba durdu onlarla tanıştık sonra tam imzalı resimlerini alıyodum uyandım Crying or Very sad
ama yinede çok güzeldiiiiiiiii Razz

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
aynısı benim başımdanda geçti yasemin ile arkadaştık ve hep beraber geziyoruz ve o bizim arabayı kullanıyordu.Şu ana kadar gördüğüm en güzel rüyadı

cemreftelya
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
benimdem başımdan geçti ben kral tv yi açtım olmaz oğlan çıktı bir izleyeyim dedim ve izledim cemreyi gördüğümde bir gün önce rüyamda gördüğüm kız dedim allah allah diyorum bu kızı sanki gördüm sonnra anladım ki rüyamdaki kız ve ben o gün hep cemre aklımda bir türlü çıkramıyorum aklımda ondan sonra ismini öğrendim ona sanki aşık oldum ve şimdi benim için aillem kadar önemli bir insan ailem le aynı eşitlikte seviyorum cemremi o benim hayattımın anlamı

CemreManiaa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
Razz Aynı sekil bende cemrem i gördüm Biga'ya gelmişti

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 17, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsiye kafayı çok takınca gerçekten görülüyor uyumadan önce onları düşünün görürsünüz ben öyle yaptım ve gördüm

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 18, 2007 09:51 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben genelde onları görüyorum zaten

furky
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
cemreyle beraber okula gittigimizde konser vermişti cok guzeldi Laughing

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende herhalde hepsi1 den etkilendim gülçinle merti gördüm onlardan imza almıştım gerçek gibiydi. Very Happy

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben de diziden ve bu siteye üye olduğumdan itibaren sık sık rüyamda görmeye başladım hepsiyi ne hikmetse Cool Cool Cool

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 01:17 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Görevli Görevli
benim rüyamda da:
bizim yazlığımıza gelmişlerdi bana grup üyeleri dışında en iyi arkadaşımız en sevdiğimiz kişi sensin diyorlardı plaja gidelim biz sonra tekrar konuşuruz demişlerdi bende tamam demiştim msn adreslerini ve telefonlarını sonra alırım nasılsa daha 1 hafta burdalar demiştim tam alıcaktım ki sağolsun:) annem uyandırdı beni Evil or Very Mad

bir başka rüyamda da birlikte konser veriyorduk çok mutluydum

daha birsürü var nerdeyse her gün görüyorum ama
1- yazarsam sığmaz
2- hepsi aynı tip rüyalar

cemrecarino
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
tempoya katılıyorum bende öyle gördüm çok güzel bi rüyaydı.......... Sad

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 03:50 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Misafir
Alive resmen ilanı aşk etti Laughing Laughing Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
bende benzer rüyalar görmüştüm ama artık hem görmek istiyorum hem de görmek istiyorum neden derseniz rüyaların hep tersi çıkar

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dün gece rüyamda hepsiyi gördüm bizim balkonda hayranlarına konser veriyorlardı bizim bahçede de hayranları vardı ben onların sürekli fotoğraflarını çekip öpüyordum cemreme öyle bir sıkı sarıldım ki anlatamam rüyam sanki gerçek gibiydi rüyam bittiği için çok üzüldüm beni annem uyandırmıştı uyanınca anneme çok kızmıştım ama bu gün çok mutluydum inşallah bu gece de görürüm inşallah herkes görür

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi