Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 11:14 - Mesaj konusu: çok seviyorum
Üye Üye
cemreyi öle çok seviyorum her gece rüyama giriyor onu bir saniye bile olsa uzaktan görmeyi o kadar çok isterimki o an dünyalar Benim olur daha hiç bi şey istememm cemre abla seni çok seviyorummmmm

En son cemrem91 tarafından Pazartesi, Şubat 19, 2007 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cerenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ben rüyamda bi tek eren ablamı gördüm keşke hepsini görebilsem.:'(

ocnur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
hepiniz nasıl aynı şeyi görüyorsunuz acaba? Evil or Very Mad

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Re: herşey bir rüya ile başladı..
Görevli Görevli
alive demiş ki:
sabahın saat 4 ü gibiydi su içmeye kalktığımı hatırlıyorum.yattıktan sonra hemen uykuya dalmışım ve rüyamda cemreyi gördüm .Aslına bakarsanız hepsi grubunu özellikle takip etmem.

mesleki açıdan değerlendirmek için albümü bi kaç kez dinledim.fotolara baktım.

cemreyi rüyamda gördükten sonr asabah kalktığımda çoktan nutmuş olduğum bir duygu üzerimdeydi..yarı şaşkın bir vaziyette bursaya gitmek için yola çıktım ve sanki cemre ile berabermiş gibi saatlerce arabada onu düşünerek gittim.

bursaya vardığımda arkadaşlarım sende bi gariplik var nedir dediler.e tabi söyleyemezdim Smileşu an istanbula geri döndüm ve hemen googleda bu siteyi bulup üye olup bu yaşadığım çok ilginç 3 günü yazmak istedim.

Tabiki her insandaki gibi bir umut bu..görür görmez bilemiorum ama zanatmiyorumki yoğun bir hayatın içinde bu yazıları okuyabilsin.

Aynı piyasanın içinde o kadar çok gereksiz insan varken ve ben artık bu insanlarla iş yapmaktan dahi iğrenmişken hatta bu isanlardan biri ile birlikte olamam derken ansızın 1 gecede,1 ka saatte fikrim tamamen değişmiş uyandım.

keşke seninle bir şansım olabilseydi.

sonsuz saygı ve sevgilerimle

ahmet

fly by days of our lives

süper bişey bu ya...umarım tanışırsınız ve sana iyi bir haberim varr cemre buraya bunları okumak için giriyor. o girmese bile Gülçin'in girdiğini biliyorum. Gülçin eminim bunu Cemre'ye iletecektir.. Smile

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel rüya

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 30, 2007 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
Gerçekten Güzel Bir Rüyaymış

pinarcik007
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 31, 2007 08:22 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
Ya ben şöyle bir rüya gördüm biz okulda hepsi2 grubunu ilk çıkartacağımız zaman bunun hayalini kurmaktaydık ve ben o heyecanla akşam uykuya dalmıştım ve hepsi grubu yanımızdaydı bize danslarından birkaç kısım gösterdiler ve gülçin ve yasemin diğer iki arkadaşıma kendi gibi wauww yapmayı öğretiyodu çok hoşuma gitti Smile Ve asıl hoşuma giden kısım eğer çok uğraşırsak ileride güzel bir grup oluşturabileceğimizi söylediler...

Ama biz ne yapsakta onlar kadar iyi olamayız bunu biliyorum...

---
Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 3, 2007 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Bende onları geçen sene bir kaç kere rüyamda görmüştüm ama rüyaları tam olarak hatırlamıyorum daha doğrusu hiç hatırlamıyorum Laughing

utku
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
dostlar ben de benzer rüyalar gördüm ama benim rüyamdaki farklılık CEMRE'ye sevgilin var mı diye sormamdı galiba

_ _ _ _
Düzenleme:maximilian
Lütfen yazılarınızda Türkçe karakterler
kullanın.Örneğin;
gordum değil gördüm

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
hepsinizin yaşadıkları da hem çok güzel hem çok ilginç keşke ben de görsem Confused Sad

mmtkbr
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye

Ben cemre ablamı rüyamda hiç görmedim. Ama rüyamda görmektense yüz yüze görüşüp konuşmayı tercih ederim.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Görevli Görevli
bende hiç onları rüyamda görmedim Crying or Very sad

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
keşke ben de görsem Confused

gozde485
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
bende görebilsem ama ......

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi