Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hayırlara gitsin Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
rüyalarımız bir bir gerçekleşse keşke Crying or Very sad

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
amin Wink

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
tabi hepsi grubunu düşünerek uyursanız olacağı bu Laughing

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hep yatarken onların şarkılarını sölüyorum. Laughing

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ben sabah uyandığımda hala rüyada gibiydim zaten evde Cemre'yi arıyodum Smile ama rüya keşke hiç bitmeseydi Embarassed Crying or Very sad

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
keşke hiç bir rüya bitmeseydi... Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ANGEL95 demiş ki:
ben hep yatarken onların şarkılarını sölüyorum. Laughing

ben de Very Happy

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 2, 2007 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dün yine rüyamda gördüm grup hepsi bana karne hediyesi alıyordu.mağazayı kapattılar ve ne istediysem aldılar.mağazaya dışardan bakanlar kıskandılar Wink
ama bu bir rüyaydı Crying or Very sad Confused Wink

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 3, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
rüyalara inanmak güzel oluyo Rolling Eyes

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
ben uyurken hem şarkılarını söylüyorum hem de dinliyorum (tabi kısık sesle)

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
çok güzel oluyo siz de yapmalısınız Wink ben bir de bakıyorum ki uyumuşum bile!!!!!!!!!!!!!! Laughing

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
elma demiş ki:
rüyalarımız bir bir gerçekleşse keşke Crying or Very sad

yok yok benim genelde kabus oluyor Very Happy

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
ANGEL95 demiş ki:
dün yine rüyamda gördüm grup hepsi bana karne hediyesi alıyordu.mağazayı kapattılar ve ne istediysem aldılar.mağazaya dışardan bakanlar kıskandılar Wink
ama bu bir rüyaydı Crying or Very sad Confused Wink

süpermiş yaa Very Happy biz yok muyduk o mağazada Crying or Very sad

ArzununCemresi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
bende rüyamda görüyorum cemremi sürekli Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi