Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ozie1993 demiş ki: Ben bir kere rüyamda hepsimle bir boyunca birlikteydim birlikte gezdik yemek yiyorduk uyandım 2 gün boyunca o rüyanın etkisinde kaldım

Başka birşey yapmadınız mı Twisted Evil

LoKuMuMHlY
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
ilginçmiş

cemre9393
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
benim için o rüya dan sonra hep oldu olmayada devam edecek

bloomx
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 14:49 - Mesaj konusu: büşra
Yeni Üye Yeni Üye
bende hepsiyi rüyamda hiç görmedim Laughing ama görmeyi çok isterim
Very Happy

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Görevli Görevli
Yemekteydik konuşuyorduk falan ama çok hatırlayamadığım için o kadarını yazdım hiç unutmamak isterdim Sad

hepsicigirlebru
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 15:53 - Mesaj konusu: evet
Yeni Üye Yeni Üye
Valla bende hastasıyım ama sadece cemre değil hepsine SmileSmile çok rüya gördüm onlarla ilgili sizi seviyorum

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bende hepsiyi rüyamda hiç görmedim Laughing ama görmeyi çok istiyorum. Very Happy

Günde yaklaşık 2 saat Hepsi'yi düşünürsen büyük ihtimalle görürsün Razz Smile Daha fazla düşünürsen daha fazla görürsün. Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla bende hergün rüyamda hepsiyi cemremi görüyorum Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 15:48 - Mesaj konusu: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende gördüm ama bunlar sadece rüyalarda oluyor. Rolling Eyes

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 15:07 - Mesaj konusu: herşey bir rüya ile başladı...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok ilginçmiş Ahmet,paylaşımın için teşekkürler.. Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ahmet gerçektende ilginç ve güzelmiş.Sanki roman okuyormuş gibi daldım hikâyene.

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
İlginç Mr. Green

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 11, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz Smile

hepsi08hilal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 11, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Paylaşım için teşekkürler Smile

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 15, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
hepimizin başından geçdi böyle şeyler...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi