Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti

http://weblogtr.com/ adresine girerek kendinize özel blog(günce, web günlüğü) alanı alıp kaydedin. Site bizlere aittir. Lütfen gruphepsi.org üyelerinin tamamı üye olsun arkadaşlarını da üye etsin.

Şimdiden teşekkürler... Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgi için teşekkürler Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
Ben teşekkür ederim. Bütün üye olanlara...

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
çok teşekkürler verilen bilgi için Laughing

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
asıl biz sana teşekkür ederiz root

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
sağolun Smile

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
Herkes kendine ait bir web sayfası, blog, günce oluşturabilir resimler yükleyebilir, şarkı sözleri, makaleler, röportajlar yazabilir, youtube videolarını bile yayınlayabilir. Çok güzel bir hizmet hayırlı olsun... Herkese kolay gelsin. Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 10:00 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Görevli Görevli
Valla ben kendime aldım oksden vakit buldukça giriyorum...Hepsi bloğu açtım gerçekten harika olmuş valla..Tebrik ederim çok eğlenceli... Very Happy Very Happy Wink

Kres
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
İlk olarak bu siteyi açtığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.Blog işi içinse ayrıca teşekkür ederim.Harikasınız
Hep böyle.... Wink

TarzGril92
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
Teşekkürler

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
Kres, TarzGril92 ilginize çok teşekkürler.. Smile

CagkanCiydem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
bilgiler için sağol root

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
sen de sağol CagkanCiydem Smile

CagkanCiydem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
Wink Very Happy açtım bende birtane blog bakalım ne olacak Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
İçine yazılarınızı günlüklerinizi vb vb de yazın arkadaşlar boş bırakmayaın yani Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi