| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
http://weblogtr.com/ adresine girerek kendinize özel blog(günce, web günlüğü) alanı alıp kaydedin. Site bizlere aittir. Lütfen gruphepsi.org üyelerinin tamamı üye olsun arkadaşlarını da üye etsin.
Şimdiden teşekkürler...  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
bilgi için teşekkürler  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
| Ben teşekkür ederim. Bütün üye olanlara... |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
çok teşekkürler verilen bilgi için  |
|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
| asıl biz sana teşekkür ederiz root |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
sağolun  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
Herkes kendine ait bir web sayfası, blog, günce oluşturabilir resimler yükleyebilir, şarkı sözleri, makaleler, röportajlar yazabilir, youtube videolarını bile yayınlayabilir. Çok güzel bir hizmet hayırlı olsun... Herkese kolay gelsin.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 10:00 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Görevli

|
Valla ben kendime aldım oksden vakit buldukça giriyorum...Hepsi bloğu açtım gerçekten harika olmuş valla..Tebrik ederim çok eğlenceli...  |
|
|
|
|
| Kres |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
İlk olarak bu siteyi açtığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.Blog işi içinse ayrıca teşekkür ederim.Harikasınız
Hep böyle....  |
|
|
|
|
| TarzGril92 |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
Kres, TarzGril92 ilginize çok teşekkürler..  |
|
|
|
|
| CagkanCiydem |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
sen de sağol CagkanCiydem  |
|
|
|
|
| CagkanCiydem |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
açtım bende birtane blog bakalım ne olacak  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
İçine yazılarınızı günlüklerinizi vb vb de yazın arkadaşlar boş bırakmayaın yani  |
|
|
|
|
|
|