| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
| Tempo |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler Murat Abi En Kısa Zamanda Üye Olacağım  |
|
|
|
|
| NYCFeatGULCIN |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 03:00 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
bende üye oldum.  |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler ..  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
| çok teşekkürler ama benim anlamadığım bir şey var şimdi bu bizim ne işimize yarayacak? |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
İlk mesajda gerekli açıklama yapılmış.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
Malesef bloglara ayıracak vaktim yok Ama güzel bir olaya girmişsiniz. Okul ve Dershane dışında bir çok kursa ve GYM'e gidiyorum ama vakit buldukça eklerim birşeyler teşekkürler... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar açık açık söyleyeyim bari. Bu sitemizin yani gruphepsi.org un aylık masrafı 350 YTL 2 kişi karşılıyor...
Zorlanıyoruz. Bunu daha öncede belirtmiştik. reklam da alamadık. Bizde öyle bir site kurup hem insanlık namına hem de oraya verilebilecek reklamlarla buraya destek olacağız amacımız bu
RİCA: Sizler de http://weblogtr.com a üye olun , üye edin ve bloglarınıza yazılar girin. Yani üye olmakla yetinmeyin. Sizlere zahmet olmaz ise... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Görevli

|
Haklısın Murat abi..Ek gelir olur o site...Hem de oraya girersek burasının geliri için size yardımcı olmuş oluruz...
Madem reklam alamadık bizler elimiden geleni yapalım değil mi...?  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
Birde yaymak çok önemli.Ben herkese dağıtıyorum adresi.Belki bu siteyi tanımayıpta o siteye üye olan ve Bir şeylerle dolduran 10 kişi vardır. sayısal olarak az ama böyle böyle ilerler...  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Eylül 23, 2007 13:48 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
| Mod olduğum forumlarda reklamını verebilirim blog adresinin. Deneyelim bakalım umarım işe yararda bi katkımız bulunur siteye |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
| tamam şimdi anladım detaylı bir şekilde açıkladığın için sağol root |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|