Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Murat Abi En Kısa Zamanda Üye Olacağım Wink

NYCFeatGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 03:00 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Yeni Üye Yeni Üye
Güzel Bir Uygulama...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
bende üye oldum. Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
Teşekkürler .. Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
çok teşekkürler ama benim anlamadığım bir şey var şimdi bu bizim ne işimize yarayacak?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
İlk mesajda gerekli açıklama yapılmış. Idea

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
Malesef bloglara ayıracak vaktim yok Confused Ama güzel bir olaya girmişsiniz. Okul ve Dershane dışında bir çok kursa ve GYM'e gidiyorum ama vakit buldukça eklerim birşeyler teşekkürler...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar açık açık söyleyeyim bari. Bu sitemizin yani gruphepsi.org un aylık masrafı 350 YTL 2 kişi karşılıyor...

Zorlanıyoruz. Bunu daha öncede belirtmiştik. reklam da alamadık. Bizde öyle bir site kurup hem insanlık namına hem de oraya verilebilecek reklamlarla buraya destek olacağız amacımız bu Idea

RİCA: Sizler de http://weblogtr.com a üye olun , üye edin ve bloglarınıza yazılar girin. Yani üye olmakla yetinmeyin. Sizlere zahmet olmaz ise...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Görevli Görevli
Haklısın Murat abi..Ek gelir olur o site...Hem de oraya girersek burasının geliri için size yardımcı olmuş oluruz...
Madem reklam alamadık bizler elimiden geleni yapalım değil mi...? Wink Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
Birde yaymak çok önemli.Ben herkese dağıtıyorum adresi.Belki bu siteyi tanımayıpta o siteye üye olan ve Bir şeylerle dolduran 10 kişi vardır. Wink sayısal olarak az ama böyle böyle ilerler... Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 13:48 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
Mod olduğum forumlarda reklamını verebilirim blog adresinin. Deneyelim bakalım umarım işe yararda bi katkımız bulunur siteye

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
tamam şimdi anladım detaylı bir şekilde açıkladığın için sağol root

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de Very Happy Çok teşekkürler Wink Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Görevli Görevli
Sağol bilgi için.

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben zaten blog yapıyorumki Very Happy
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi