Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1 kere gittim 8 haziranda gideceğim biletleri yarın ya da bugün alacağım Wink

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 19:28 - Mesaj konusu: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
aynen 1 kere gittim bgm dekine bir de 8 hazirandakine gideceğim inşallah

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Maalesef. Sad Gidemedim. Gidemeyeceğim de herhalde. Crying or Very sad Sad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Konser
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugüne kadar 1 kere bile Sivas'a gelmediler. Artık isyan ediyorum. Gelseler biletler 1000 Ytl bile olsa gitmeye razıyım..

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben biletleri aldım 8 Haziran'ın 2.kere gideceğim inşallah

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
Maalesef

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gitmedim ama inşallah bu sene gideceğim...bilet aldım sonunda... Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 22:48 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Benim de 1 haziran'da 2. olacak bu da... Laughing
İnşallah devamı gelir Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gittim ya süpe...erdi hem de!! Laughing
Bir daha olsa bir daha gideceğim... Laughing

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:37 - Mesaj konusu: hepsi konseri
Üye Üye
bir kere bile gidemedim Crying or Very sad Crying or Very sad ama çok istiyorum hepsi konserine gitmeyi

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Ben 3 Şubat Konserine gitmiştim..
8 Haziran Konserine de gidecektim ama sırf Hepsi'yle fotoğraf çektirebilmek için gitmiyorum. Smile

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aslında pek gittim sayılmaz ben bir 23 nisan'da gülhane parkında onları son 15 dakikada gördüm süperlerdi ama en çok da gülçin'i gördüm süper bir gündü

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
sırf Hepsi'yle fotoğraf çektirebilmek için gitmiyorum.

Nasıl anlamadım Confused
Konserle fotoğraf çektirmenin ne alakası var Hazal Confused

Bu arada ben 2 gün önce gittim!!
Süper ötesiydi!!
Harikaydı!! Cool

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
evet gittim Laughing ne gündu ya bir kez de nere gitseler karşılarına çıkmıştım 1 Günde tam 4 kez süperdi Exclamation

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Öeehh!!
Ne güzel yaa...
Bu yaz da geleceklermiş yurtdışına Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi