Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
onunla ilgili bir başlık var canım..oradan öğrenebilirsin.. Wink

Alıntı:
Üzülerek yazıyorum ki malesef..Gidemedim.

aynen.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gidemedim:(

secilcansu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
Off ben hiç gidemedim.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

nermine
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
malesef gidemedim. çünkü ben baküde yaşıyorum.baküye gelirlerse çok güzel olur.ama kısmet olursa istanbula gelirim ve hepsi konserine giderim.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
çıkışta hepsiden imza almama izin verdiler

İnşallah bize de izin verirler!!! Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gidemedim Sad

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:14 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
hiç gidemedim...

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya valla ben son 2 aydır HEPSİ hastasıyım. Konya'ya geldiler mi bilmiyorum ama gitmedim. Gelirlerse kesin giderim.

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 16:12 - Mesaj konusu: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben daha hiç gitmedim ama inşallah 3 mayıstaki konsere gideceğiz annemle biletleri aldık bir tek o günü beklemek kalıyor.

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:59 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
malesefki hiç mi hiç gitmedim bir kere olsun DENİZLİ'ye gelselerr ne kadar olursa olsun gitcem ama o günler nerde

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:58 - Mesaj konusu: hayır
Üye Üye
hayır Crying or Very sad

ama 8 haziranda hepsi ile beraberim Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de 31 mayısta inşallah hepsi'mleyim.. Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de 8 haziranda gideceğim inşallah... Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Bende 1 hazirandaa inşallahhh Very Happy

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
24 Mayısta inşallah
Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi