Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

sweetyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
hayırrrr ya keşke gidebilsem ama bu sene gidicem inşallah Smile

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Crying or Very sad Crying or Very sad keşke gidebilsem...Çok istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor...

secilcansu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
off keşke gitme şansım olsa. benim annem hiç bişeye izin vermez. ama inşallah bir gün giderim. onları gerçekten çok seviyorumm. benim gibi bütün herkese iyi şanslar vallaa. Crying or Very sad

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
nerdeeee Sad hiç gitmedim

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hayırr ama gitmek isterim

aydacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
ben gidecektim ankaradakine ama bomba ihbarı yapıldı
o yüzden gidemedim!! Evil or Very Mad Sad Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Görevli Görevli
Ne bombası yaa Confused Shocked
Patladı mı, ihbar doğru çıktı mı, birşey olmadı değil mi onlara Confused

ilqar1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
yok hiç gidemedim.azerbaycana gelseler gideriz

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
Sadece bir kere gittim.

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HAYIR! Bunu söylemekten nefret ediyorum fakat maalesef hiç gidemedim Crying or Very sad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HAYIR Crying or Very sad

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Üzülerek yazıyorum ki malesef..Gidemedim. Crying or Very sad

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
malesef kısmet olmadı ama çok istiyorum

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 17:01 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnş birgün gidersiniz arkadaşlar. Wink

yoshyazize
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 20:00 - Mesaj konusu: cvp:
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar BGM derken yani tam adres alabilirmiyim Very Happy Question ben hepsinin sadece maxland konserine gittim hayatımın en mutlu günüydü çıkışta hepsiden imza almama izin verdiler Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi