Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 16:10 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben laf lafı açıyor grup hepsi bölümünü izledim orada bir kız aramıştı Eren bizi tanıdınmı dedi cem özerde sizi herkesi tanıyormusunuz dedi Erenden hayır bu kızlar bizim her Antalya konserinde önde 4 tane dans eden deli gibi bir kız grubu demişti. Very Happy yani tanıyorlar arka arkaya 5 6 konserinde böyle yaparsak hiç unutmazlar Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Hmmm...
O zaman süper fikir Laughing
Zaten biz gittiğimizde süperdi...
Yani biz zaten çoştuk bayağı bi...
Yani ben o kadar abarttım ki görevli gelip bir ara bana "Bir daha yaparsan seni dışarı atacağım" dedi Embarassed
Bir defa da ben kalktığımda sürekli arkadan çekiştiriyorlardı...
Ben de hiç bakmamıştım arkaya tabi...
En sonunda dayanamadım bir dündüm... Shocked
Bütün salon oturuyor, bir tek biz ayakta Laughing
Kesin akıllarında kalmışızdır yani eminim ben Laughing
Bizim grup manyaktı zaten, bad penny ve my heart belongs to daddy'i bir tek biz söylemiştik hem Wink

Ayyy çok mutlu oldum şimdi...
Onların akıllarında kalmak düşüncesi bile...... Laughing

fenerselin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:04 - Mesaj konusu: hahaha
Yeni Üye Yeni Üye
ben gittim çok süperlerdi 2 kez gittim ve 2 side süperdi Laughing Cool Twisted Evil

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
gitmedim Sad daha doğrusu gitmek kısmet olmadı Sad Sad Sad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Elimde olsa tabiki giderim ama hiç burda konserleri yok ki... Crying or Very sad

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hiç gidemedim Sad ..Bursa'da olsa %1500 giderim Laughing

İstanbulda yeni bir konser varmış(mayısta)..Belki ona gidebilirim.. Confused

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hayır gidemedim Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Hiç gidemedim Crying or Very sad Ve 3 gecedir onları rüyamda görüyorum. Shocked

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Görevli Görevli
ben 2 kere gittim 1 temmuz maxland konserine siteden tempo arkadaşımla ve 2. olarak da 9 şubat izmir konseri..
1.konserde saatlerce beklediğime 2.seferdede verdiğim paraya hiç acımadım o kadar zevkliydiki.çığlık çığlığa seyrettim konserleri.beni artık hatırlıyorlardır umarım benden başka öyle manyak yoktu Laughing Laughing
hele 9 şubatta garanti hatırlıyorlardır..oturma bileti alanların hepsi oturuyor:Dsadece bizim grup ayakta Laughing Laughing Laughing ve bağıra bağıra coşmuş...gülçin erenn bağırıp duruyoruz.eğer okuyorlarsa söyleyelim yerimizi bilsinler deli gibi onları seven biziz Smile Smile a blok 3.ve 4.sıra...en ortasıVery Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Laughing
Evet Ayça haklısın Laughing
Hep ayakta duran ve bütün şarkılara hiç pes etmeden eşlik eden çılgın grup Laughing
Sizin gibi enerjisi bitmeden coşan 6 kişi Laughing
Ayrıca kostümlerinizin arasına hediyelerini koyan kişiler de biziz Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Evet kostüm görevlisinden hediye aldılarsa, onlar bizim hediyelerimiz Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Ya inşallah almışlardır ama yaa Confused
Hiç görmedim dizide daha... Sad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Belki de unutmuştur.. Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Yani ama kostümlerinin yanındaydı hemen...
Hatta orada olduğuna eminiz çünkü Naz gördü...
Ben ulaşmamasından korkuyorum ama...
Umarım kullanırlar herhangi bir zaman ve biz de bunlara şahit oluruz...
Görürüz yani Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Başlık konu dışına çıkmasın arkadaşlar...Konuya geri dönelim Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi