Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yeni gittim ereğli konseriydi her zamanki gibi süperlerdi hayatımın en mutlu günlerindendi Wink Very Happy

SWEETYHEPSII
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
gidemedim Sad

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de hiç gitmedim.Ya 5 kere 6 kere gidenler var ben daha siftah yapamadım.Ama Eskişehir'e gelsinler.Lütfen... Crying or Very sad Şöyle bir festival olsa.Her yeri gezseler,herkes mutlu olsa... Crying or Very sad Crying or Very sad

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:20 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
daha gitmek banada nasip olmadı ama gidemeyenlerde İNŞALLAH en kısa zamanda giderler

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Şöyle bir festival olsa.Her yeri gezseler,herkes mutlu olsa...

Kelimesi kelimesine katılıyorum ama işte...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Bence de ama iflas edebilirdik Laughing
Tabiiki değer ama!! Laughing

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
çok istiyorum

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Gitmeyi çok istiyoruz ama Ankara dışındaki İç Anadolu şehirlerine gelmiyorlar ki! Sad Confused

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Daha hiç gitmedim ama inşallah İzmir'de olacak olan konsereye gitmeyi düşünüyorum.(Kısmetse. Wink )

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 08:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sadece siftahımı yapabildim Confused 1 kez gittim maalesef Evil or Very Mad Mad Exclamation

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
1 defa gittim

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende gidemedim Crying or Very sad bodrumda konserleri vardı ama ailem izin vermedi Crying or Very sad seneye olursa gideceğim Smile

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Allah'ım ben siftah bile yapamadım siz haliniz şükredin lütfen Sad

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir kere gittim.

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
2 kere gittim ama bir tanesinde çok arkalardaydım..Keşke turları olsaydı.. Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
10. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi