| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
yeni gittim ereğli konseriydi her zamanki gibi süperlerdi hayatımın en mutlu günlerindendi  |
|
|
|
|
| SWEETYHEPSII |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Yeni Üye

|
gidemedim  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de hiç gitmedim.Ya 5 kere 6 kere gidenler var ben daha siftah yapamadım.Ama Eskişehir'e gelsinler.Lütfen... Şöyle bir festival olsa.Her yeri gezseler,herkes mutlu olsa...  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:20 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| daha gitmek banada nasip olmadı ama gidemeyenlerde İNŞALLAH en kısa zamanda giderler |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Şöyle bir festival olsa.Her yeri gezseler,herkes mutlu olsa...
Kelimesi kelimesine katılıyorum ama işte... |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Takımdan

|
Bence de ama iflas edebilirdik
Tabiiki değer ama!!  |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Takımdan

|
Gitmeyi çok istiyoruz ama Ankara dışındaki İç Anadolu şehirlerine gelmiyorlar ki!  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Takımdan

|
Daha hiç gitmedim ama inşallah İzmir'de olacak olan konsereye gitmeyi düşünüyorum.(Kısmetse. ) |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 08:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
sadece siftahımı yapabildim 1 kez gittim maalesef  |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende gidemedim bodrumda konserleri vardı ama ailem izin vermedi seneye olursa gideceğim  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Allah'ım ben siftah bile yapamadım siz haliniz şükredin lütfen  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Üye

|
2 kere gittim ama bir tanesinde çok arkalardaydım..Keşke turları olsaydı..  |
|
|
|
|
|
|