Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk defa gittim tam anlamıyla müthişti... Smile Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Mükemmel ötesi sahne şovları var yaa!!
Gerçi bunu hepiniz biliyorsunuzdur Smile

pinnu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 08:56 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
1 kez gittim ve şahaneydi... Embarassed Razz Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir kere bile gidemedim..

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:26 - Mesaj konusu: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
valla ben galiba 2,3 kez gitmiştim

HepsiciReyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
15 Haziran 2008de İzmit'e gördüm onları zaten en son konserleri oradaydı yani şimdilik..

---
Düzenleme:devrem

Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
Mesajınızın tamamını koyu renkli yazmayınız!

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
5 kez gittim.hepsi de süperdi

489gulcin489
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
2 kez gittim...harikaydı

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
Valla hiç gidemedim ya Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 07:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Ben 3. defa da gideceğim inşallah! Laughing
Biletimi bir alabilsem Evil or Very Mad

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende hiç gitmedim.ama hayatımda istediğim en büyük şey.inşallah bir gün mulaka gideceğim.ama buraya konser vermeye gelmediler daha.

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
hiç gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum...

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Inşallah bir organizasyon sayesinde Sivas'a da gelirler de konser siftahı yaparım. Wink
www.gruphepsi.org

HepsiciReyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 00:19 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
bir görseniz çok farklılar çok cana yakınlart gözünüzün içine bakıyorlar ah gülçin ah

merwe05
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
2 kez gittim,her ikisinde de süperlerdi.2.konserde 3. albüm ve yeni danslarını sergilediler.her şey muhteşemdi Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi