| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
| CanoCaniko |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Yeni Üye

|
| Nerdeee rüyamda gitmişimdir kesin ama gerçekten gidemedim yaa bir gelseler yurtdışına |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Takımdan

|
Buse konserden sonra Hepsi hemen arabaya binip havaalanına gidiyor.
Bende arka kapıda bekleyeceğim,onlar çıktığında hemen bir fotoğraf çektirebilir miyim? deyip fotoğraf çektireceğim.
Eğer konsere gidersem onları yakalayamam..
 |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Takımdan

|
Hmmm...
Anladım canım
Umarım erken çıkarlar da yakalarsın  |
|
|
|
|
| samedcemre |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 11:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Yeni Üye

|
hiç gidemedim:( çünkü hiç konyaya gelmediler  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
cemreandhazal;; ben de fotoğraf çektirmek istiyorum. nerede bekleyeceğini tam olarak söylersen sevinirim...  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:59 - Mesaj konusu: konser |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende konserine gidecektim.Malesef yetişemedik çok geç kaldık. çok üzülmüştüm  |
|
|
|
|
| alakelebek |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Yeni Üye

|
elbette gittim bir geçen sene maxland konseri iki bu pazar yani 8 haziran gidiyoruumm:)  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Üye

|
| Maalesef gidemedim geçen Bursa konserine gitmeyi çok istedim fakat bazı nedenler dolayısıyla gidemedim. Ama abim gitti ve telefonla 2 3 video çekmiş ve çok güzelmiş gerçektende ama bir gün sırf Eren'i görmek için gideceğim... |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Üye

|
malesef daha nasip olmadı  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
yarın gidiyorum heyecandan ölmek üzereyim  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Görevli

|
Ben Grup Hepsi'nin konserine hiç gitmedim ama hayatta istediğim en çok şeylerden birisi de bu. Yani konsere gitmek.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Hepsi konseri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Üç kere gittim  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İki kere gittim  |
|
|
|
|
|
|