Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

CanoCaniko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
Nerdeee rüyamda gitmişimdir kesin ama gerçekten gidemedim yaa bir gelseler yurtdışına

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Buse konserden sonra Hepsi hemen arabaya binip havaalanına gidiyor.
Bende arka kapıda bekleyeceğim,onlar çıktığında hemen bir fotoğraf çektirebilir miyim? deyip fotoğraf çektireceğim.

Eğer konsere gidersem onları yakalayamam..
Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Hmmm...
Anladım canım Smile
Umarım erken çıkarlar da yakalarsın Wink

samedcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 11:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
hiç gidemedim:( çünkü hiç konyaya gelmediler Sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemreandhazal;; ben de fotoğraf çektirmek istiyorum. nerede bekleyeceğini tam olarak söylersen sevinirim... Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:59 - Mesaj konusu: konser
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende konserine gidecektim.Malesef yetişemedik çok geç kaldık. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad çok üzülmüştüm Crying or Very sad

alakelebek
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
elbette gittim bir geçen sene maxland konseri iki bu pazar yani 8 haziran gidiyoruumm:) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hayır gitmedim:(

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
Maalesef gidemedim geçen Bursa konserine gitmeyi çok istedim fakat bazı nedenler dolayısıyla gidemedim. Ama abim gitti ve telefonla 2 3 video çekmiş ve çok güzelmiş gerçektende ama bir gün sırf Eren'i görmek için gideceğim...

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
malesef daha nasip olmadı Sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yarın gidiyorum heyecandan ölmek üzereyim Laughing

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Görevli Görevli
Ben Grup Hepsi'nin konserine hiç gitmedim ama hayatta istediğim en çok şeylerden birisi de bu. Yani konsere gitmek. Rolling Eyes

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugün gidiyorum

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Hepsi konseri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Üç kere gittim Smile

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İki kere gittim Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi