Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 00:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence "kalpsizsin".sözleri çok anlamlı.

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence en güzel üç kalp ve gitme Very Happy

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Bence de hepsi çok güzel şarkılar ama benim en sevdiğim söz,Gülçinimin ''GİTME'' şarkısında söylediği ''Korkuyorum gelen günden her gün daha fazla,elimde değil nefretim büyüyor insanlara.'' sözü ayrıca ''UZAT ELİNİ'' şarıkısındaki ''Ne olur kalbim durma aşkla yan,geceleri uykular yalan,her yeni güne aşkla uyan sen de,sevmeye engel mi var?'' sözü.Ama Hepsi'nin bütün şarkıları güzel ve anlamlı.

nimet1989
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
hepsi çok güzel ama kolaymı sevmek bir başka Wink Wink Wink

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 22:32 - Mesaj konusu: Hepsinin en güzlel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsi de güzel kafama göre dinliyorum

yoshygenclik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 30, 2007 12:49 - Mesaj konusu: hepsinin en güzel bestesi
Yeni Üye Yeni Üye
bence kesinlikle ama kesinlikle şarkı ve söz olarak DÜN TATTIN Very Happy

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 30, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kalpsizsin Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 30, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
İki kişi seven
İki defa ölürmüş
Bir kalp yanlız bir kalbi düşünürmüş

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Bence gerçekten hepsi güzel hepsini beğeniyorum.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Misafir
Hepsini ayrı bir keyifle dinliyorum canım sıkkın olunca üç kalbi açıyorum çok neşeli olunca tempo,olmaz böyle şey falan Laughing

gruphepsimerigi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bencee iki kelimee ama bütün şarkısıı süperr kendileri gibi.. Arrow hepsi Arrow hepsi Arrow heppsiii

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
bence üç kalp

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Ben her zamanki gibi Tempo diyorum arkadaşlarım Very Happy

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 13, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
bence üç kalp Smile

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 13, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Bad Penny (Sözlerinin anlamını pek bilmiyorum ama vurgular mükemmel)

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi