| Yazar |
Mesaj |
| < |
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 00:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence "kalpsizsin".sözleri çok anlamlı. |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence en güzel üç kalp ve gitme  |
|
|
|
|
| ferhatgulcin |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| Bence de hepsi çok güzel şarkılar ama benim en sevdiğim söz,Gülçinimin ''GİTME'' şarkısında söylediği ''Korkuyorum gelen günden her gün daha fazla,elimde değil nefretim büyüyor insanlara.'' sözü ayrıca ''UZAT ELİNİ'' şarıkısındaki ''Ne olur kalbim durma aşkla yan,geceleri uykular yalan,her yeni güne aşkla uyan sen de,sevmeye engel mi var?'' sözü.Ama Hepsi'nin bütün şarkıları güzel ve anlamlı. |
|
|
|
|
| nimet1989 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
hepsi çok güzel ama kolaymı sevmek bir başka  |
|
|
|
|
| kalel |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 22:32 - Mesaj konusu: Hepsinin en güzlel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hepsi de güzel kafama göre dinliyorum |
|
|
|
|
| yoshygenclik |
Tarih: Salı, Ekim 30, 2007 12:49 - Mesaj konusu: hepsinin en güzel bestesi |
|
|
Yeni Üye

|
bence kesinlikle ama kesinlikle şarkı ve söz olarak DÜN TATTIN  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Salı, Ekim 30, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
kalpsizsin  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Ekim 30, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
İki kişi seven
İki defa ölürmüş
Bir kalp yanlız bir kalbi düşünürmüş |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| Bence gerçekten hepsi güzel hepsini beğeniyorum. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
|
Misafir
|
Hepsini ayrı bir keyifle dinliyorum canım sıkkın olunca üç kalbi açıyorum çok neşeli olunca tempo,olmaz böyle şey falan  |
|
|
|
|
| gruphepsimerigi |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
bencee iki kelimee ama bütün şarkısıı süperr kendileri gibi.. hepsi hepsi heppsiii |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
Ben her zamanki gibi Tempo diyorum arkadaşlarım  |
|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Salı, Kasım 13, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
bence üç kalp  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Kasım 13, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
| Bad Penny (Sözlerinin anlamını pek bilmiyorum ama vurgular mükemmel) |
|
|
|
|
|
|