| Yazar |
Mesaj |
| < |
| gisem833 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 11:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
bence hepsi çok güzel ayırt edilmesine gerek yok yani  |
|
|
|
|
| DoRa1 |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 11:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bencede. Ayırt edilmemeli çünkü hepsi birbirinden güzel. Ama bana soracak olursanız ben Kalpsizsin ve Yalnızlığım şarkı sözlerini gerçekten çok beğeniyorum. Nedeni ise Kalpsizsinin sözleri gerçekten çok anlamlı geliyor bana. Yalnızlığım ise, zaten eskiden çok sevdiğim bir şarkıydı. Grup Hepsi söyleyince daha çok hoşuma gitmeye başladı. |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
Aslında o kadar çok ki
Ama slow şarkılarının sözleri daha anlamlı geliyor bana
Nedenini Sorma,Yalnızlığım,Üç Kalp,Gecelerce... |
|
|
|
|
| krdlnkc |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 11:47 - Mesaj konusu: hepsi |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Hepsinin en güzel şarkı sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsi de süper ama benim En'lerim Uzat Elini,Tavla ve 4 Peynirli Pizza..  |
|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| LoKuMuMHlY |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hepsi şahane_hepsi mükemmel |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
bencede hepsi çook güzell  |
|
|
|
|
| meerrve |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben de hiç ayıt edemiyorum ben ce en güzel olmaz böyle şey yaz yaz iyisin aşk herşeyi affedermi 4 peynirli pizza gitme |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 09:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
beni kategorize etme  |
|
|
|
|
| pette |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 15:00 - Mesaj konusu: hepsi nin en güzel şarkı sözü |
|
|
Üye

|
| aşk sakızı ve yalnızlığım bence |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
|
|