Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?

gisem833
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 11:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bence hepsi çok güzel ayırt edilmesine gerek yok yani Surprised

DoRa1
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 11:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede. Ayırt edilmemeli çünkü hepsi birbirinden güzel. Ama bana soracak olursanız ben Kalpsizsin ve Yalnızlığım şarkı sözlerini gerçekten çok beğeniyorum. Nedeni ise Kalpsizsinin sözleri gerçekten çok anlamlı geliyor bana. Yalnızlığım ise, zaten eskiden çok sevdiğim bir şarkıydı. Grup Hepsi söyleyince daha çok hoşuma gitmeye başladı.

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Aslında o kadar çok ki Laughing
Ama slow şarkılarının sözleri daha anlamlı geliyor bana Confused
Nedenini Sorma,Yalnızlığım,Üç Kalp,Gecelerce...

krdlnkc
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 11:47 - Mesaj konusu: hepsi
Yeni Üye Yeni Üye
bence hepsi güzel

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Bencede hepsi güzel.

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Hepsinin en güzel şarkı sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi de süper ama benim En'lerim Uzat Elini,Tavla ve 4 Peynirli Pizza.. Wink

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
hepsi

LoKuMuMHlY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi çok güzel

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsi şahane_hepsi mükemmel

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
bencede hepsi çook güzell Very Happy

meerrve
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de hiç ayıt edemiyorum ben ce en güzel olmaz böyle şey yaz yaz iyisin aşk herşeyi affedermi 4 peynirli pizza gitme

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 09:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beni kategorize etme Wink

pette
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 15:00 - Mesaj konusu: hepsi nin en güzel şarkı sözü
Üye Üye
aşk sakızı ve yalnızlığım bence

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepside çok güzel

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsi çok güzel...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi