Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Cover ama, Yalnızlığım + İyisin + Hep Bana.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi!! Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Şu aralar özellikle Hep Bana ve Tavla ya takmış durumdayım Laughing

yosybilge
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:52 - Mesaj konusu: hım
Yeni Üye Yeni Üye
onu alma beni al aşk herşeyi affeder mi ve tavla süperrrr bence

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
bütün şarkıları... Smile

hepsilik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
evet 4 peynirli pizza şarkısı çok güzel herkes onu diyorsa/Ama bence bütün şarkılaı güzel/ Laughing Laughing

hepsilik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:15 - Mesaj konusu: hepsinin en güzel şarkı sözüü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bütün şarkılar

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:40 - Mesaj konusu: şarkılar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
Ben ne olursa olsun her zaman bütün şarkıları çok beğenmişimdir.Ama 4 peynirli pizza biraz garip geldi Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 02:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
Ya seslendirdikleri içinde Yalnızlığım ve Aşk Herşeyi affeder mi? çok süper sözler... Wink

IKRAMBENIM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bence bütün şarkıları çok güzelll

hepsi1966
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 13:16 - Mesaj konusu: güzel
Yeni Üye Yeni Üye
bence hepsi güzel ama en güzel durdur ve nedenini sorma birde yalan Very Happy

ozgunguleycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 09:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence hepsi süper ama içlerinden bir tanesi acayip yaa. O da bence herşeye rağmen... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
bence de HEPSİ süper...

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
Yeni albümünden Tavlayı çok seviyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi