| Yazar |
Mesaj |
| < |
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
| Cover ama, Yalnızlığım + İyisin + Hep Bana. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsi!!  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
Şu aralar özellikle Hep Bana ve Tavla ya takmış durumdayım  |
|
|
|
|
| yosybilge |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:52 - Mesaj konusu: hım |
|
|
Yeni Üye

|
| onu alma beni al aşk herşeyi affeder mi ve tavla süperrrr bence |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
bütün şarkıları...  |
|
|
|
|
| hepsilik |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
evet 4 peynirli pizza şarkısı çok güzel herkes onu diyorsa/Ama bence bütün şarkılaı güzel/  |
|
|
|
|
| hepsilik |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:15 - Mesaj konusu: hepsinin en güzel şarkı sözüü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:40 - Mesaj konusu: şarkılar |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Görevli

|
Ben ne olursa olsun her zaman bütün şarkıları çok beğenmişimdir.Ama 4 peynirli pizza biraz garip geldi  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 02:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Görevli

|
Ya seslendirdikleri içinde Yalnızlığım ve Aşk Herşeyi affeder mi? çok süper sözler...  |
|
|
|
|
| IKRAMBENIM |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence bütün şarkıları çok güzelll |
|
|
|
|
| hepsi1966 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 13:16 - Mesaj konusu: güzel |
|
|
Yeni Üye

|
bence hepsi güzel ama en güzel durdur ve nedenini sorma birde yalan  |
|
|
|
|
| ozgunguleycan |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 09:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
Bence hepsi süper ama içlerinden bir tanesi acayip yaa. O da bence herşeye rağmen...  |
|
|
|
|
| glcngzmtngy |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Görevli

|
| Yeni albümünden Tavlayı çok seviyorum |
|
|
|
|
|
|