Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 08:56 - Mesaj konusu: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Powertürk`ün “Kulis” programında çok sevdiyimiz Hepsi kızlarının ikinci klibinin perde arkası görüntüleri gidiyor. Kızarımız daha klibin yayınlanmadığını, çok yoğun bir tempoda çalıştıkarını söylüyorlar: İkinci klibimizi albumumuzun 5. parçası olan “Aşk herşeyi affeder mi?” şarkısına çekiyoruz. Asında 2. klibi “Hep bana” diye düşünüyorken, yoğun istek üzerine bu şarkıya çektik.” Bununla beraber grubumuzun esmer bombası Cemre böyle söyledi: Bu albümümüzde tam 5 klip çekmek istiyoruz. Bunlardan 1-i hazır, 2-sini çekiyoruz, 3-nü “Hep bana” 4-cünü “Onu alma beni al” 5-ni “ Tavla” diye düşünüyoruz. Tabii fikirlerimiz değişebilir, çünkü bu gruphepsi fanlarının elinde.” Şimdi siz söyleyin. Hangi şarkıya klip çekmelerini istiyorsunuz? Mesela ben, 3 klibin, “Hep bana”, “Sımsıkı” , “Onu alma beni al” omasını istiyorum. Düşünün ki, bu satırarı Hepsimiz okuyor. Ne derdiniz?

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence karar verdikleri şarkılar gayet güzel.Benim en sevdiğim şarkılar.Onlara çeksinler. Laughing Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Takımdan Takımdan
Onu Alma Beni Al olsa daha çok sevinecektim ama böyle de güzel oldu! Smile
Teşekkürler! Wink

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler Wink
demek 2.kilp aşk herşeyi affedermi?
bu şarkıyı çok seviyorum Laughing çok güzel oldu.
evet karar verdikleri şarkılar çok güzel.
yaz yaz yaz olsa dahada iyi olur bence Wink

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Takımdan Takımdan
onu alma beni al
ya da
tavla isterdim.
ama hepsi süper ya.

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Misafir
süper yaa ben çok seviyorum bu şarkıyı Very Happy Wink

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Üye Üye
süper ya bende aşk herşeyi affedermiyi istiyordum bence 3. klipi hep banaya çeksinler Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Takımdan Takımdan
Seçtikleri şarkıların hepsi çok güzel Wink Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel şarkı bence iyi bir seçim yapmışlar

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Takımdan Takımdan
acaba klip ne zaman çıkar?

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Arkadaşlar, siz ne istiyorsunuz onu yazın, ben postalayıcam. Bide klip bu ayın ortalarına yakın çıkacak.

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Üye Üye
"Hep Bana" olur diye düşünüyordum...
Ama olsun bu şarkıda çok güzel... Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Bide klip bu ayın ortalarına yakın çıkacak.

ya bu çok güzel Very Happy acaba nasıl bir klip olacak Rolling Eyes Laughing

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede şimdi heyecanlandım bu aralar çok heyecanlıyım Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Takımdan Takımdan
Oh oh oh süper yav. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi