| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
| Azeriqizi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 08:56 - Mesaj konusu: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Powertürk`ün “Kulis” programında çok sevdiyimiz Hepsi kızlarının ikinci klibinin perde arkası görüntüleri gidiyor. Kızarımız daha klibin yayınlanmadığını, çok yoğun bir tempoda çalıştıkarını söylüyorlar: İkinci klibimizi albumumuzun 5. parçası olan “Aşk herşeyi affeder mi?” şarkısına çekiyoruz. Asında 2. klibi “Hep bana” diye düşünüyorken, yoğun istek üzerine bu şarkıya çektik.” Bununla beraber grubumuzun esmer bombası Cemre böyle söyledi: Bu albümümüzde tam 5 klip çekmek istiyoruz. Bunlardan 1-i hazır, 2-sini çekiyoruz, 3-nü “Hep bana” 4-cünü “Onu alma beni al” 5-ni “ Tavla” diye düşünüyoruz. Tabii fikirlerimiz değişebilir, çünkü bu gruphepsi fanlarının elinde.” Şimdi siz söyleyin. Hangi şarkıya klip çekmelerini istiyorsunuz? Mesela ben, 3 klibin, “Hep bana”, “Sımsıkı” , “Onu alma beni al” omasını istiyorum. Düşünün ki, bu satırarı Hepsimiz okuyor. Ne derdiniz? |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence karar verdikleri şarkılar gayet güzel.Benim en sevdiğim şarkılar.Onlara çeksinler.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Takımdan

|
Onu Alma Beni Al olsa daha çok sevinecektim ama böyle de güzel oldu!
Teşekkürler!  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler
demek 2.kilp aşk herşeyi affedermi?
bu şarkıyı çok seviyorum çok güzel oldu.
evet karar verdikleri şarkılar çok güzel.
yaz yaz yaz olsa dahada iyi olur bence  |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Takımdan

|
onu alma beni al
ya da
tavla isterdim.
ama hepsi süper ya. |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
|
Misafir
|
süper yaa ben çok seviyorum bu şarkıyı  |
|
|
|
|
| buse17 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Üye

|
süper ya bende aşk herşeyi affedermiyi istiyordum bence 3. klipi hep banaya çeksinler  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Takımdan

|
Seçtikleri şarkıların hepsi çok güzel  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Güzel şarkı bence iyi bir seçim yapmışlar |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Takımdan

|
| acaba klip ne zaman çıkar? |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Arkadaşlar, siz ne istiyorsunuz onu yazın, ben postalayıcam. Bide klip bu ayın ortalarına yakın çıkacak. |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Üye

|
"Hep Bana" olur diye düşünüyordum...
Ama olsun bu şarkıda çok güzel...  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Bide klip bu ayın ortalarına yakın çıkacak.
ya bu çok güzel acaba nasıl bir klip olacak  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Kıdemli Üye

|
bencede şimdi heyecanlandım bu aralar çok heyecanlıyım  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” |
|
|
Takımdan

|
Oh oh oh süper yav.  |
|
|
|
|
|
|