Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ hepsi1'den Teklif

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
yani kabul ederdim Very Happy

cucin123
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Yeni Üye Yeni Üye
Seve seve gideerimm

asimeleq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 02:09 - Mesaj konusu: hayal işte budur:))
Yeni Üye Yeni Üye
ya bu süper bir teklif olur bence onla aynı atmosferde olmak kadar cici bir duygu olamaz Smile

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Görevli Görevli
Teneddütsüz kabul ederim Laughing

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hemen giderdim vede oynardım bu teklifi geri döndüremem

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:32 - Mesaj konusu: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de kabul ederdim...hem zaten kabul etmemek için nasıl bir neden olabilir ki

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
hepsinin tüm gerçek halleriyle yanında olduğunu düşün...bomba olurdu Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mutlaka kabul ederdim.hemde zevkle bu işi yapardım.elimden geldiğinden bile fazlasını yapardım

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 01:32 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
kesinlikle kabul ederdim heralde

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
-Kesinlikle ve herhalde- iki çelişen cümle...Anlatım bozukluğu... Exclamation Exclamation Exclamation
Neyse çok ders çalışınca böyle oluyor herhalde.Ben de isterdim.Onlarla saatlerce yan yana,beraber,ne güzel... Laughing Laughing Laughing

xXAsyaGulcinXx
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:09 - Mesaj konusu: Bayılırdım!!!!!
Yeni Üye Yeni Üye
Shocked Keşke dediyiniz gercek olsaaaaa!!!!! Tabi evet derim! Gülçinin kardeşi olmak ne güzel olurdu offf!!!!!!

13merce
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Yeni Üye Yeni Üye
teklif alabilmen için ona azda olsa benzemen gerekir ama gelse hemen kabul ederdim yeterki onlarla birlikte olayım arkadaş tepkisi beni etkilemez ailem kabul ederdi ama zor da olsa

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
düşünürüm

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kabul ederdim

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
valla öyle bir teklif gelse sevincimden yerimden fırlarım ve koşa koşa onların yanına giderim Very Happy keşke öye olsa

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi