Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ hepsi1'den Teklif

erhan618
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 21:52 - Mesaj konusu: amaaaaaaa
Yeni Üye Yeni Üye
oynarım ama yanında kardeşi gibi durmam boyum uzunda ondan Smile

HEpSiCaDiSii
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Yeni Üye Yeni Üye
Tabiiki kabul ederdim =) zaten eğer beğenmemiş olsalardı ve yeteneksiz bulsalardı teklif etmezlerdi değilmi... ama ben daha çok hepsi grubuna vokal yapmak isterdim... bu bana daha uygun olurdu!

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kabul ederdim hemde seve seve Very Happy Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Takımdan Takımdan
Kesinlikle 1sn.bile düşünmeden kabul ederdim.Annemi ikna etmekte kolay olurdu Hepsi'ye olan düşkünlüğümü biliyor nasıl olsa Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Takımdan Takımdan
bizimkiler benim oyuncu olmamı tiyatroyla ilgilenmemi zaten destekliyorlar sorun çıkarıcaklarını sanmıyorum sorun çıkarırlasada zaten Korkut'un yaptığını yaparım. Nasıl ki aşkı için babasına verdiği sözden döndü aynı şekilde işin ucunda Yasemin var Shocked Razz

mert07
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 17:08 - Mesaj konusu: hepsi 1
Yeni Üye Yeni Üye
aah bi gelse uçarak giderim ama gelmeski zaten istanbulda bir sürü kişi var antalyaya sıra gelmeski bende burda kendimi avutuyorum işte Sad

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
izmirden istanbul'a koşarak giderdim heralde(fazla mı abarttım ne ?)

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
ben uçarak giderdim heralde

BURAKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
koşa koşa giderdim Very Happy

gulcinkolik93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Üye Üye
ne diyorsunuz ya uça uça giderdim keşke gelse

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Görevli Görevli
Ahh bir gelsin teklif artık koşarmıyım zıplarmıyım onu bilemem Very Happy

simal98
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Yeni Üye Yeni Üye
7 aylıkken televizyona çıkmıştım kesin oynamak isterdim Cool

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Takımdan Takımdan
Teklif gelsin tek yapacağım şey Barış'ı diziden kovdurmak Very Happy

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen Berkan Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 02:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi1'den Teklif
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öyle bir teklif gelse bir dakika durmam oynarım Wink Dj Kral

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi