Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Hepsi ve Pepsi

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:11 - Mesaj konusu: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
EKLEME: 23 Ekim 2006 itibariyle galerimiz oluşturulmuş olup lütfen:
http://www.gruphepsi.org/galeri/ adresini ziyaret ediniz...

En son hepsikolik tarafından Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buradaki resimler "Resim Galerisi" bölümüne taşınmıştır...

En son hepsikolik tarafından Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Site Admin Site Admin
Hepsikolik Dostum Resimleri yuklerken Boyutlarına da ozen gosterelım lütfen Forum un yapısını bozacak derecede buyuk ve bir o kadar da kucuk resımlerı yuklemeyelım ...

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adventureman demiş ki:
Hepsikolik Dostum Resimleri yuklerken Boyutlarına da ozen gosterelım lütfen Forum un yapısını bozacak derecede buyuk ve bir o kadar da kucuk resımlerı yuklemeyelım ...

O zaman kaldır bu resimleri dostum küçültemiyorum özür Sad

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Daha önce eklediğimde başka bir sitenin admini gelip itiraz etmiş ve bu resimler kaldırılmış galiba ama bu resimler pepsinin hepsi için çektiği resimler ne onlara ait ne de bize ilk olarak başka bir yerde yayınlanmış olması burda 2. olamayacağı anlamına gelmez diye düşünüyorum.Root umarım bana kızmazsın ama benim düşüncem bu sanırım adventureman bir sakınca görmedi değerlendirten sonra bu yorumumu silerseniz sevinirim.

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HEPSİKOLİK RESİMLERE BAYILDIM YASEMİNVE EREN ÇOK ŞİRİN ÇIKMIŞLAR(2. RESİM)

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bence de.

kartopu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bencede çok güselolmuş

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Site Admin Site Admin
Hepsikolik bu resimlerin kaldırılma sebebi hic kimse değildi sadece asırı buyuk olmasından dolayı kaldırıldı. Sizde Farkına Varmıssınızdır ki forumun yapısı bozuluyor ... Pepsi Resimlerinin Kaldırılma Sebebi Tamamen Forumun Yapısını Bozacak Derecede Buyuk Olmaları İdi ...

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biraz küçülttüm ama hala büyükse söyleyin biraz daha küçültebilirim önce olmuyodu bozuluyodu resim ama şimdi yapabiliyorum.

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
iyi olmuş iyi aynen kalsın Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar ilginize alakanıza sonsuz teşekkürler. Fakat daha önceki mesajlarda da belirttiğimiz gibi sana zahmet bir resim düzenleme programı ile örneğin IrfanView adlı ücretsiz program ile boyut ayarları yapabilirsiniz. (indirmek için: http://adanet.tucows.com/files2/iview398.exe ) Bu program ile resmi açtıktan sonra örneğin resmimizin boyutu 1024x768 diyelim

Yukarıda "Image" yazar onu tıklayıp alt tarafta "Resize/Resample" onu tıklıyoruz. Orada değer çıkar sadece bir tarafa 600 yazarsanız o diğer tarafı ayarlayacaktır.

Ondan sonra "file" kısmından "save" diyip kaydedebilirsiniz.

----

İkinci ve daha basit bir yöntem ise http://imageshack.us/ adlı siteye resim yüklerken orada bir seçenek "resize image?" ı işaretleyip yandan
"640x480" for message board) ı seçerseniz otomatik düzenlenecektir.
Bu işlemi yaptıktan sonra yani resmi yükledikten sonra "imageshack.us" size seçenekler verecektir. alt tarafta "Hotlink for forums (1)" yazan yerin yanındaki kodu direkt foruma yapıştırın.

Hepsi bu Wink

LÜTFEN BU MESAJI DİĞER RESİM YÜKLEYEN ARKADAŞLARIN MESAJLARINA DA REFERANS OLARAK GÖSTERİN TEŞEKKÜRLER..

Ve bu şekilde resimlerin boyutunu küçülttükten sonra eklerseniz sitemizin düzeni bozulmamış hem de hoş gözükmüş olur. İlgineceğinizi düşünüyorum.

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi ve Pepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp bizleri bilgilendirdiğin için saol. Wink Bundan sonra daha düzenli olur.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi