Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Trendy'de

yoshynaime
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 00:21 - Mesaj konusu: Hepsi Trendy'de
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar Hepsi Grubunun trendyde büyük boy posteri var.Ben aldım.Çok güzel bence hemen alın. Very Happy

ufukgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Yeni Üye Yeni Üye
sağol almaya gidicem

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Trendy haftalık dergi mi yoksa günlük bir dergi mi? Rolling Eyes

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Çok sağol canım..Hemen alıyorum.. Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Trendy dergisi yola gelmeye başladı. Bu aralar sık sık Hepsi'ye yer veriyorlar. Ben cep telefonumu alıp dergiyi almak üzere yola çıkayım o zaman. Very Happy

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy Very Happy

Teşekkürler bilgiler için.Benim de bu dergiyi kaçırmamam gerek!! Very Happy

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet poster çok güzel Smile dün aldım bende Smile kaçırmayın Smile

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende aldım dergiyi her zamanki gibi çok güzeller kaçırmayın

En son pelyncemre tarafından Salı, Mart 18, 2008 20:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
şimdi fırlıyorum dergiyi almaya

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
teşekkürler ben de hemen alacağım Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Görevli Görevli
Ben de dün almıştım. Resmini koyarım birazdan. Bugün sınav olduğu için, dün girme fırsatım olmadı....Ayrıntılı bir bilgi veriyim isterseniz Laughing

Şimdi, poster 2 sayfa...En orta kısım da hatta Wink Maxland konserlerinde çekilmiş. Hatta giydikleri kıyafet, Kral TV Gecesi' nde giydikleri "denizci kıyafeti" adını verdikleri giysileri... Yasemin oturmuş, diğerleri ayakta... Çok güzel bakmışlar...Çok havalı, artist gibi Confused Benim daha önce görmediğim bir resim, siz gördünüz mü bilemem tabi Very Happy Yasemin çok havalı çıkmış. Eren' in kot converselerini giymiş. Bacak bacak üstüne atmış...Mehmet' in hikayesinde dediği gibi: Tam bir Sicilya kadını Laughing
Hatta ben Buse' ye havalı bakanlar listesi yapıp yollamıştım. Laughing Şöyle;
1-) Yasemin 2-) Eren 2,10(!) -) Cemre Gülçin yok....Gülçin resimde var ama normal bakmış. Pek havalı değil Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 00:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Evet Nazcım bakışlarından duruşuna kadar tam bir Sicilyalı. Belki de ben onu bu yüzden bu kadar seviyorum. Bilmiyorum belki. Wink Ayrıca Gülçin biraz arkada kalmış neredeyse sadece yüzü görünüyor. Ama onun dışında kesinlikle poster süper. Odamda en sevdiğim Godfather posterinin tam üstüne astım. Smile

fbaksekili
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Yeni Üye Yeni Üye
Çok güzel çıkmışlar
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
bende bugün mutlaka alıcam...
Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Görevli Görevli
Yarın çıkıp alırım...Sınavlardan zaman bulamadım ki... Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi