Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Trendy'de

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 20:28 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bencede en çok Gülçin'in reiki olayına şaşırdım şimdi ben reiki ye başlasam istediğimi insanlara yaptırabileceğim yani yarın reikiye başlıyorum... Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Evet ben de istiyorum reiki'yi... Laughing
Anneme ve diğer insanlara istediğimi yaptırırım ve düşünce yoluyla anlaşırız Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Arkadaşlar bu sayıda Barış'ın yani Erman Burmalı'nın posteri var ilgililere duyurulur...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Evet, ben aldım Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Bir ilgili gördüm sonunda... Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Ben önceden almıştım ama Laughing
Birazdan ilgi yükselir Razz Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet canım ilgi yükselmeye başladı ben de alırım dergiyi Very Happy

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
arkadaşlar bu hafta(19-25 mayıs 2008) trendyde grup hepsi röportajı var.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar,Trendy dergisinde Hepsi'nin yeni ropörtajı var,tam iki sayfa haberiniz olsun...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Hatta Hepsi' yi kapak yapmışlar ama röportaj geçen haftaki Hürriyet Cumartesi röportajının aynısı. Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Bilmiyordum ben aynı röportaj olduğunu,aynıysa almaya gerek yok galiba.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Ama resimler için alın bence. Hatta ben 2 tane aldım. Laughing

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
bende aldım röpörtaj aynı ama resimler çok güzel Laughing Laughing

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Bencede... Wink

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Tam 4 farklı resmi var 1. kapakta 2. içindekiler bölümünde 3.raportajın ilk sayfası 4. ikinci sayfası...Süper ya... Wink Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi