Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Trendy'de

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sağolun alamadım

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Trendy' nin 17 Mart sayısında yine HEPSİ Posteri var. Salsa' dakinin aynısı, fakat 1 sayfa. Salsa' da 2 sayfaydı.

Dergi fiyatı: 65 YKr Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol Naz

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Sağol Naz. Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol Naz yarın kitapçı dükkanlarını gezerim... Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Sakın!! Kitapçılarda olmaz. Hürriyet gazetesinin çıkarttığı bir dergi bu. Gazete dergi bayiilerine bak Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Görevli Görevli
Aldım ben Smile
Aynısının tıpkısı Salsa'nın ama bunda ayakları da görünüyor Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol.ama ben salsa, trendy gibi dergileri sevmiyorum.hey girl verseydi daha iyi olurdu.ama yine de tekrar teşekkürler... Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Trendy' de yine Hepsi var Laughing

Sen Bir Tanesin' in sözleri var. Arkasında da çeyrek sayfa büyüklüğünde Hepsi' mizin resmi. Www.GrupHepsi.Org ' un anasayfasındaki resmi koymuşlar Wink

65 YKr ama nedense bana 50 YKr' a veriyorlar bazen Confused Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Off ya keşke alabilsem... Sad

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
off ya ben de Crying or Very sad

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sinem yurtdışında olduğu için alamıyor da sen niye alamıyacaksın anlamadım.. Confused

bu arada çok sağol Naz bu sefer haberi önceden aldım..kaçırmam..öncekini kaçırmıştım.. Laughing

edit:ben şimdi hatırladım..bu dergiyi bizim arkadaşlar okula getirmişti..ben de arkadaşlara demiştim..Aaa hepsi'm var falan diye unutmuşum bu dergiyi gördüğümü.. Laughing

En son yasmincemroshh tarafından Pazar, Nisan 6, 2008 18:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Naz bundan sonra bana mesaj at Laughing
Dediklerini aldım mı, almadım mı bilmiyorum! Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Görevli Görevli
Aldım trendy'yi.Ay seviyorum ben bu dergileri yaa.... Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:01 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Almıştım.... Wink Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi