Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Trendy'de

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Görevli Görevli
Ayy bak iyice merak ettim şimdi.. Confused Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
İlayda merak edinceye kadar koş, al.... Laughing
Çünkü pazartesileri çıkıyor ve az geliyor Confused

yoshynaime
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 00:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Yeni Üye Yeni Üye
Önemli değil arkadaşlar.Trendy haftalık bir dergi.Pazartesi günleri çıkıyor canım.Merak eden bir arkadaşımız vardı sanırım.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Görevli Görevli
Oleey aldım.. Laughing Gerçekten süper hele Yoshy'min bakışları.. Smile Hepside süper çıkmış..Kaçırmayın alın derim..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Ben merak ediyordum Teşekkürler. Wink

0808
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Yeni Üye Yeni Üye
ya of sormayın ya arıyorum arıyorum bulamıyorum ya gelmemiş ya kalmamış ama alacağım sonunda neyse haber için teşekkürler

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Misafir
Aldım be ohhh süper ya Wink

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
markete koşa koşa gittim aradım ilk bulamadım, ama sonunda son kalanlardan alabildim Cool

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Teşekkürler...
Naz, canım, eksik olmasın söyledi...
Ben de artesi gün aldım...
Ayrıca Naz'ın yaptığı liste...
Çok doğru,
katılıyorum... Laughing

yossssshyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hürriyet dergisiyle geliyor galiba

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Üye Üye
ben alamadım arkadaşlar alan birisi resmini koyabilir mi? eğer koyarsanız sevinirim Wink

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet sanırım hürriyetin ekinde çıkıyor reklamlarda vermişti

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Tredy Hepsi poteri veriyor toplam 2 sayfa Heygirlde ilk sayfalarındaki poster var. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Takımdan Takımdan
Bu başlık bana hiçte yabancı gelmiyor. Very Happy Very Happy

Galiba diğeri bu başlıktan sonra açılmış. Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Trendy'de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende almıştım...Yasemin´in bakışları gerçekten çok güzel bayıldım resmen ya...Evet Gülçin biraz arka planda kalmış ama olsun.O zaman posteri nereye asacağıma bir türlü karar verememiştim.Yer yok ya posterlerden...Yer bulamıyorum.Ama eski bir posterlerini çıkardım bunu da dolaba astım.Bunu ise odamın en baş köşesine asmıştım.Ama Yasemin harika çıkmış ya Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi