| Yazar |
Mesaj |
| < |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Ben konuya dönüyorum..Böyle güzel sesleri istesenizde sıralayamazsınız..
Fatih çok doğru söylemişsin bence...  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yanii...
Bence hepsinin sesi çok güzel...Ayrım yapmayalım bence..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Ayrım yapılamaz bence de...
Herbirinin ayrı ayrı güzel yönleri var, herbiri ayrı ayrı güzel güzel yerlerde öne çıkartıyor seslerini...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
| Kesinlikle katılıyorum... |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yani...  |
|
|
|
|
| merve001 |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| Seyma12 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 14:20 - Mesaj konusu: yasemin-hepsi delisi |
|
|
Yeni Üye

|
bende katılıyorum yanlış bir soru soruyu soranın niyetini bilemeyiz hepsinin sesinin türü farklı ve güzel  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
| Yaa ama Gülçin ayıp etmiş söylenir mi öyle en sonuncu ses Eren'in diye.. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: bence kimse alınmasın ama bence sonuncu sesimiz Eren
bunu Gülçin..
bunu da
Alıntı: bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için
Eren söylemiş...
bana biraz garip geldi..ayıp etmişler..Gülçin Eren'e haksızlık etmiş..Eren'de yüzüyle övünmüş..  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Ya bence bunlar Hepsi değil..
Ben inanmıyorum ..
Yani ne olursa olsu böyle birşey söylemezler birbirleri için..  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de inanmıyorum ya...gerçek olamaz..12 yıllık arkadaş olan hepsimiz birbirine karşı bunları söylemiş olamaz bence..  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben başından beri inanmadığımı söyledim..Hatta yüzlerce ifade ettim..Böyle saçma soru sorulur yahu??.. |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
| Tamam arkadaşlar 2-3 gün içinde Gülçin'e sorucam bu doğru mu diye? |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de çok eski arkadaşlarıma yani açıkça söyleyemem herhalde bence bir daha araştır Hazal  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Görevli

|
Hazal Gülçin'e mi soracaksın... Ya inanmayın şöyle kişilere. Kandırılıyorsunuz hey, kendinize gelin!  |
|
|
|
|
|
|