Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

mervegulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede eğer doğruysa güzel röportaj ama hepsi sonuçta şarkı grubu ve hepsi baştan beri birbirlerinin sesini güzel buldukları için şarkı söylediler yaneşimdi ses ayrımı yapmaları garip olur diye düşünüyorumm..(BU BENİM FİKRİM))) Confused

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:04 - Mesaj konusu: ben
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de hep hepsi bu soruya ne derdi diye düşünüp dururdum çok teşekkürler çok iyisin Very Happy Exclamation

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:08 - Mesaj konusu: arkadaşlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Gülçin'in sesleri falan internet sitelerindeki anketlerde bile hep birinci oluyor

burada eren bence kendileriyle ilgili internet sitelerine girdiklerini açıklamış ve de belki "gruphepsi.org" sitemize hepsi gizli bir üye olabilir ya da "gruphepsi.org"sitesine bağımlı bir ziyaretçi olabilir çünkü bağımlılık yapmacak bir site Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence;
Arrow 1-gülçin
Arrow 2-yasemin
Arrow 3-cemre ve eren

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Alıntı:
Alıntı:

Gülçin'in sesleri falan internet sitelerindeki anketlerde bile hep birinci oluyor

gulcinciyimmm demiş ki:

burada eren bence kendileriyle ilgili internet sitelerine girdiklerini açıklamış ve de belki "gruphepsi.org" sitemize hepsi gizli bir üye olabilir ya da "gruphepsi.org"sitesine bağımlı bir ziyaretçi olabilir çünkü bağımlılık yapmacak bir site

Olabilir neden olmasın ki? Razz

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler Hazalcığım Wink Ama bende en fazla Gülçinimin ve Yaseminimin sesini beğeniyorum..Tabi ki Cemreminkini de ee Erenimi de unuttum..Ay Hepsi ya Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Önemli değil Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya böyle soru sorulurmu Shocked tabiki hepsinin sesi bir birinden güzel Wink
ama gülçinin sesi daha güzel Very Happy

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 12:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
bence;
1-gülçin
2-yasemin
3-cemre ve eren

bende böyle düşünüyorum..

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
bencede benimde sıralamam öyle ama bilemem herkesin değişik olabilir yasemin ayrı ama benim için Very Happy Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Ya ama herkesin bir üstün tarafı var böyle düşünündüm ve çokta saçma bulmadım.Mesela Gülçinin sesi çok öndeyse Ereninve Yaseminin güzelliği çok önde.Cemreninde dansı aynı şekilde..Onlar bir gruplar evet ama grupda herkes aynı vasfa sahip olamazlar.Hepsinin birer rolü var.Ama farklı... Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Burak ben bu güzel yorumuna sadece CUK diyebilirim... Razz

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Katılıyorum demek istedin galiba. Very Happy Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Bence kesinlikle seslerini bu şekilde sıralamaya tabi tutmazlar keza sıralasalar bile bunu dinleyenlerine yansıtmazlar...Bana bu ropörtaj biraz uydurma gibi geldi... Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence ses sıralaması yanlış..Bu ses sıralama konusuna katılmıyorum..
Hepsinin sesi birbirinden güzel..Mükemmel...Harika.. Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi