| Yazar |
Mesaj |
| < |
| mervegulcin |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
Bencede eğer doğruysa güzel röportaj ama hepsi sonuçta şarkı grubu ve hepsi baştan beri birbirlerinin sesini güzel buldukları için şarkı söylediler yaneşimdi ses ayrımı yapmaları garip olur diye düşünüyorumm..(BU BENİM FİKRİM)))  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:04 - Mesaj konusu: ben |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de hep hepsi bu soruya ne derdi diye düşünüp dururdum çok teşekkürler çok iyisin  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:08 - Mesaj konusu: arkadaşlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Gülçin'in sesleri falan internet sitelerindeki anketlerde bile hep birinci oluyor
burada eren bence kendileriyle ilgili internet sitelerine girdiklerini açıklamış ve de belki "gruphepsi.org" sitemize hepsi gizli bir üye olabilir ya da "gruphepsi.org"sitesine bağımlı bir ziyaretçi olabilir çünkü bağımlılık yapmacak bir site  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence;
1-gülçin
2-yasemin
3-cemre ve eren |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Görevli

|
Alıntı: Alıntı:
Gülçin'in sesleri falan internet sitelerindeki anketlerde bile hep birinci oluyor
gulcinciyimmm demiş ki:
burada eren bence kendileriyle ilgili internet sitelerine girdiklerini açıklamış ve de belki "gruphepsi.org" sitemize hepsi gizli bir üye olabilir ya da "gruphepsi.org"sitesine bağımlı bir ziyaretçi olabilir çünkü bağımlılık yapmacak bir site
Olabilir neden olmasın ki?  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok teşekkürler Hazalcığım Ama bende en fazla Gülçinimin ve Yaseminimin sesini beğeniyorum..Tabi ki Cemreminkini de ee Erenimi de unuttum..Ay Hepsi ya  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Önemli değil  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya böyle soru sorulurmu tabiki hepsinin sesi bir birinden güzel
ama gülçinin sesi daha güzel  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 12:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: bence;
1-gülçin
2-yasemin
3-cemre ve eren
bende böyle düşünüyorum.. |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
bencede benimde sıralamam öyle ama bilemem herkesin değişik olabilir yasemin ayrı ama benim için  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Ya ama herkesin bir üstün tarafı var böyle düşünündüm ve çokta saçma bulmadım.Mesela Gülçinin sesi çok öndeyse Ereninve Yaseminin güzelliği çok önde.Cemreninde dansı aynı şekilde..Onlar bir gruplar evet ama grupda herkes aynı vasfa sahip olamazlar.Hepsinin birer rolü var.Ama farklı...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Görevli

|
Burak ben bu güzel yorumuna sadece CUK diyebilirim...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Katılıyorum demek istedin galiba.  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Bence kesinlikle seslerini bu şekilde sıralamaya tabi tutmazlar keza sıralasalar bile bunu dinleyenlerine yansıtmazlar...Bana bu ropörtaj biraz uydurma gibi geldi...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence ses sıralaması yanlış..Bu ses sıralama konusuna katılmıyorum..
Hepsinin sesi birbirinden güzel..Mükemmel...Harika..  |
|
|
|
|
|
|