|
Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları
Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları
| Yazar |
Mesaj |
| < |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: bu ne saf bir soru arkadaşları birbirine düşürmek için sorulmuş bence
Onun o kadar kolay olacağını sanmıyorum ben ama cidden çok saçma bir soru  |
|
|
|
|
| aqsimarji |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| Ya kötü niyetle yapılmamıştır!!!Kesinlikle birbirlerine düşürmek amacı ile yapıldığını sanmıyorum..Zaten hepsicemrebuse' nin de dediği gibi bu o kadar kolay birşey değil! |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Salı, Eylül 16, 2008 06:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok saçma bir soru bence.Benle aynı fikirde olanlara gerçekten katılıyorum.Özellikle "mayko"ya.Hislerimi tercüman etmiş.  |
|
|
|
|
| erencim26 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| birşey soracağım bu soruyu gerçekten hepsiye sormuşlarmı?ayrıca bence çok gereksiz hepsinin sesi güzel |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
hepsimin: eren,gülçin,yasemin ve cemrenin sesleri ayrı ayrı güzel, soru saçmalık
boşuna isimleri hepsi değil yah  |
|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| teşekkür ederim hepsinin sesi birbirinden muhteşem. |
|
|
|
|
|
|
Tüm zamanlar GMT +2 Saat