Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bu ne saf bir soru arkadaşları birbirine düşürmek için sorulmuş bence

Onun o kadar kolay olacağını sanmıyorum ben ama cidden çok saçma bir soru Laughing

aqsimarji
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Ya kötü niyetle yapılmamıştır!!!Kesinlikle birbirlerine düşürmek amacı ile yapıldığını sanmıyorum..Zaten hepsicemrebuse' nin de dediği gibi bu o kadar kolay birşey değil!

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 06:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok saçma bir soru bence.Benle aynı fikirde olanlara gerçekten katılıyorum.Özellikle "mayko"ya.Hislerimi tercüman etmiş. Very Happy Wink

erencim26
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
birşey soracağım bu soruyu gerçekten hepsiye sormuşlarmı?ayrıca bence çok gereksiz hepsinin sesi güzel

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
hepsimin: eren,gülçin,yasemin ve cemrenin sesleri ayrı ayrı güzel, soru saçmalık Confused

boşuna isimleri hepsi değil yah Razz

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
teşekkür ederim hepsinin sesi birbirinden muhteşem.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi