| Yazar |
Mesaj |
| < |
| saesad |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| hepsinin sesi çok güzel ama gülçinin sesi bayağı güzel. |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 09:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| SAGAN |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
| Eren'in söylediği biraz garip olmuş.Grbumuzu sevenler en çok beni seviyor çünki yüzüm güzel diye...Biraz megalomanlık oluş.Gülçin evet 1 numara sonra yasemin .... |
|
|
|
|
| yoshece |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
yaa ben de Mayko'ya katılıyorum.ömrümde bu kadar SAÇMA bir soru görmedim.böyle bir soru sorulmaz.
ama kızların da cevaplamasını doğru bulmadım.bence tek cevapları"böyle bir soruyu kabul etmiyoruz hepimiz de aynıyız.böyle bir ayrım olamaz"gibi şeyler demeleri daha doğru olurdu. |
|
|
|
|
| kaganyoshy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
mayko demiş ki:
Alıntı: Herşeyden önce ben hayatımda bu kadar saçma bu kadar gereksiz bir soru görmedim. Hiç bir müzik grubuna böyle bir soru yöneltilmez. Yönelten bir kaç kendini bilmez içinde cevaplanmaması gerekir diye düşünüyorum. Bir kere genel geçer görgü kurallarına aykırıdır bir grup veya topluluk içinde bu tür bir sıralama yapmak. İkincisi grup içinde dayanışmayı öyle yada böyle zayıflatan bir durum bu. Sonuçta kim olursa olsun her insan biraz egoisttir. Ve çevresiyle -ki bu çevre değil arkadaş grubu bazen anne-baba gibi aile bireyleri bile olabilir- gizliden gizliye yarış halindedir. Bu tür ( üstelik iş ve uzmanlık alanlarıyla ilgili ) bir sorunun sorulmasını ben yanlış buluyorum.
Diyecek birşey kalmamış. Kesinlikle katılıyorum.  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 02:33 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
burcu abla sana aynen katılıyorum
hepsininde sesi güzel |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bu soru çok ama çok saçma olmuş sözüm bunu buraya koyana değil bu soruyu kızlara sorana cevap vereceklerini hiç sanmazdım böyle bir soruya ayrıca yaseminin cevabı çok hoşuma gitti alçak gönüllülük yapmış ve kendini en sona söylemiş |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Hepsi'nin sesi süper ama Cemre ile Yasemin'in sesleri çok yumuşak çok tatlı  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence hepsinin sesi muhteşem hepsi ayrı bir tarza uyuyor  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
bu ne saf bir soru arkadaşları birbirine düşürmek için sorulmuş bence hepsinin sesi güzel yahuu  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet hepsinin sesi birbirinden güzel |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:52 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yazı için çok teşekkürler.. Bence hepsi de birbirlerinin sesleri için çok güzel sözler söylemişler.... |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 09:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
röportaj çok güzel ama bence erenin sesi muhteşem cemreye katılıyorum erenin hakkını yememek lazım süper söylüyor bence.
1.eren
2.cemre
3.gülçin
4.yasemin
1.eren ama en çok ereni sevdiğim için değil hakkettiği için. |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
yazı için teşekkürler hepsinin sesi birbirinden güzel |
|
|
|
|
|
|