| Yazar |
Mesaj |
| < |
| emayfan111 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bu haberi nerden buldun?yani doğruluğuna emin misin?seni suçlamak istemem ama biraz saçma geldi bana.Hepsi böyle cevaplar vermez diye düşünüyorum  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Hepsinin sesi çok güzel birbirlerini tamamlıyorlar ve yani ortaya çok güzel albümler çıkıyor  |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
teşekkürler. ama bu çok saçma. yani erenin kendini bu kadar övmesi, diğer kızların erenin sesini beğenmemesi son sıraya koyması çok saçma geldi bana. bu gerçek olmayabilir gibi geliyor bana.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Bir dergiden alınmış.
Ünlü bir dergiden.
Ne kadar yanlıştır veya doğrudur orasını bilemem. |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bence de Gülçin'in daha sesi güzel... |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
bence böyle bir soru sorulmayabilirdi sonuçta bu bir görüş meselesi ben ilk olarak A kişisini söylerim başkası B kişisini bunu sonuçta tartışamayız bu yüzden soru bence de saçma  |
|
|
|
|
| BETY |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ama gülçinin sesi hakikaten çok güzel |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
| Bencede yani sonuçta onlar bir grup |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet gerçekten saçma bir soru. Hemde çok gereksiz  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için
Bana Eren'in bunu söylemesi garip geldi...
Yani tamam, doğru olabilir ama garip geldi...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 01:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Al benden de o kadar Buse  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yaa bu ne biçim bu soru yaa.. Hayatımda ilk kez böyle saçma sapan soru görüyorum..Bence hepsinin sesleri çok güzel..Onların seslerinden nasıl ayrım yaparız ki.. Alıntı: bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için
Yani gerçekten benim de garip geldi..Ayrıca böyle soru soranlara pes yani..  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
| evet Eren' in öyle demesi garip, katılıyorum |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
bana da garip geldi ben bu haberin doğruluğuna pek inanmadım.  |
|
|
|
|
|
|