Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bu haberi nerden buldun?yani doğruluğuna emin misin?seni suçlamak istemem ama biraz saçma geldi bana.Hepsi böyle cevaplar vermez diye düşünüyorum Rolling Eyes Rolling Eyes

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Hepsinin sesi çok güzel birbirlerini tamamlıyorlar ve yani ortaya çok güzel albümler çıkıyor Mr. Green

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
teşekkürler. ama bu çok saçma. yani erenin kendini bu kadar övmesi, diğer kızların erenin sesini beğenmemesi son sıraya koyması çok saçma geldi bana. bu gerçek olmayabilir gibi geliyor bana. Rolling Eyes

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Bir dergiden alınmış.
Ünlü bir dergiden.
Ne kadar yanlıştır veya doğrudur orasını bilemem.

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
bence de Gülçin'in daha sesi güzel...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
bence böyle bir soru sorulmayabilirdi sonuçta bu bir görüş meselesi ben ilk olarak A kişisini söylerim başkası B kişisini bunu sonuçta tartışamayız bu yüzden soru bence de saçma Wink

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
ama gülçinin sesi hakikaten çok güzel

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Bencede yani sonuçta onlar bir grup

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Bence de saçma bir soru

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet gerçekten saçma bir soru. Hemde çok gereksiz Exclamation

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için

Bana Eren'in bunu söylemesi garip geldi... Confused
Yani tamam, doğru olabilir ama garip geldi... Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 01:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Al benden de o kadar Buse Confused

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa bu ne biçim bu soru yaa.. Confused Hayatımda ilk kez böyle saçma sapan soru görüyorum..Bence hepsinin sesleri çok güzel..Onların seslerinden nasıl ayrım yaparız ki.. Confused
Alıntı:
bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için

Yani gerçekten benim de garip geldi..Ayrıca böyle soru soranlara pes yani.. Mad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
evet Eren' in öyle demesi garip, katılıyorum

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bana da garip geldi ben bu haberin doğruluğuna pek inanmadım. Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi