Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
paylaşım için teşekkürler...
bence en iyi ses tartışmasız gülçin
sonra yasemin, sonra eren, sonra cemre...=)

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Onlar bir grup hiçbiri arasında ayrım yapılmamalı bence. Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En iyi ses Hepsi'nin Laughing Politik mi oldu? Rolling Eyes Ama öyle bence tartışmaya gerek yok.Zaten hepsi birlikte Hepsi olmuş değil mi? Wink Hepsi benim gözümde aynı,yani süperler.Tartışmasız...

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama şimdi allah için gülçinin sesi güzel değil mi ? Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Süper ötesii Very Happy Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya bence hepsinin sesi süper.hepsibocugu katılıyorum.

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya bence çok saçma soru sorulmuş en güzel ses kimin sorusu kişiden kişiye göre değişir bana göre en güzel ses gülçin bir başkasına göre cemre

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
kesinlikle katılıyorum Burcu. Wink Tartışılmaz.. Hepsi Süper...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 12:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Evet Gülçin en iyi olabilir.Zaten bunu kızlar da kabul ediyor.Ama hepsinin sesi ayrı güzel. Wink

Okan Bayulgen kızlara ''en iyi ses kimde??'' diye sordu.

Cemre hemen ''Gülçin'' dedi.Eren de ''evet biz o konuda Gülçine çok güveniyoruz'' dedi.

Hani eşitliği bozunca Hepsi üzülür diye düşünmeyin.Onlar bizden önce değerlendirdiler zaten. Very Happy Wink

hepsiciemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçin birazcık daha iyi.Ama genelde Hepsi! Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 18:38 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Karar vermek zor ama bence en iyi Gülçin'in sesi diye düşünüyorum...Ama Hepsi de bence mükemmel şarkı söylüyorlar. Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
bence Güçlin mükemmel bir sesi var Hep Bana Şarkısında üstüne yok sonra Yasemin Sonra Eren Sonra da Cemre

Cemre Kızma Eren,Yasemin ve Sen 3'nüzün ki aynı yani top 2'de şöyle:

1.Gülçin
2.Cemre,Yasemin,Eren

En son dreambig tarafından Cumartesi, Ağustos 2, 2008 23:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Alıntı:
Evet Gülçin en iyi olabilir.Zaten bunu kızlar da kabul ediyor.Ama hepsinin sesi ayrı güzel.

Okan Bayulgen kızlara ''en iyi ses kimde??'' diye sordu.

Cemre hemen ''Gülçin'' dedi.Eren de ''evet biz o konuda Gülçine çok güveniyoruz'' dedi.

Hani eşitliği bozunca Hepsi üzülür diye düşünmeyin.Onlar bizden önce değerlendirdiler zaten.

Evet Burak katılıyorum... Wink

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
bence
1.yasemin
2.cemre
3.gülçin
4.eren

yaseminin ve cemrenin sesleri müthiş ya

alara4
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
ben ;
*gülçinin sesini duyduğumda kendimden geçiyorum,
* cemrenin sesini duyunca çoşuyorum,
*yaseminin sesini duyunca acayip bir şekilde rahatlıyorum,
* erenin sesini duyunca aklıma aşk geliyor nedense bilinmez Very Happy

ve HEPSİ birlikte söyleyince bu duyguları hep birlikte yaşadığınızı bir düşünün Very Happy Cool Wink inanılmazz Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi