| Yazar |
Mesaj |
| < |
| glcngzmtngy |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
paylaşım için teşekkürler...
bence en iyi ses tartışmasız gülçin
sonra yasemin, sonra eren, sonra cemre...=) |
|
|
|
|
| kevin |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Onlar bir grup hiçbiri arasında ayrım yapılmamalı bence.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
En iyi ses Hepsi'nin Politik mi oldu? Ama öyle bence tartışmaya gerek yok.Zaten hepsi birlikte Hepsi olmuş değil mi? Hepsi benim gözümde aynı,yani süperler.Tartışmasız... |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
ama şimdi allah için gülçinin sesi güzel değil mi ?  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Görevli

|
Süper ötesii  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya bence hepsinin sesi süper.hepsibocugu katılıyorum. |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya bence çok saçma soru sorulmuş en güzel ses kimin sorusu kişiden kişiye göre değişir bana göre en güzel ses gülçin bir başkasına göre cemre |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
kesinlikle katılıyorum Burcu. Tartışılmaz.. Hepsi Süper... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 12:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Evet Gülçin en iyi olabilir.Zaten bunu kızlar da kabul ediyor.Ama hepsinin sesi ayrı güzel.
Okan Bayulgen kızlara ''en iyi ses kimde??'' diye sordu.
Cemre hemen ''Gülçin'' dedi.Eren de ''evet biz o konuda Gülçine çok güveniyoruz'' dedi.
Hani eşitliği bozunca Hepsi üzülür diye düşünmeyin.Onlar bizden önce değerlendirdiler zaten.  |
|
|
|
|
| hepsiciemre |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
Gülçin birazcık daha iyi.Ama genelde Hepsi!  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 18:38 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Karar vermek zor ama bence en iyi Gülçin'in sesi diye düşünüyorum...Ama Hepsi de bence mükemmel şarkı söylüyorlar.  |
|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
bence Güçlin mükemmel bir sesi var Hep Bana Şarkısında üstüne yok sonra Yasemin Sonra Eren Sonra da Cemre
Cemre Kızma Eren,Yasemin ve Sen 3'nüzün ki aynı yani top 2'de şöyle:
1.Gülçin
2.Cemre,Yasemin,Eren |
En son dreambig tarafından Cumartesi, Ağustos 2, 2008 23:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Görevli

|
Alıntı: Evet Gülçin en iyi olabilir.Zaten bunu kızlar da kabul ediyor.Ama hepsinin sesi ayrı güzel.
Okan Bayulgen kızlara ''en iyi ses kimde??'' diye sordu.
Cemre hemen ''Gülçin'' dedi.Eren de ''evet biz o konuda Gülçine çok güveniyoruz'' dedi.
Hani eşitliği bozunca Hepsi üzülür diye düşünmeyin.Onlar bizden önce değerlendirdiler zaten.
Evet Burak katılıyorum...  |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
bence
1.yasemin
2.cemre
3.gülçin
4.eren
yaseminin ve cemrenin sesleri müthiş ya |
|
|
|
|
| alara4 |
Tarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
ben ;
*gülçinin sesini duyduğumda kendimden geçiyorum,
* cemrenin sesini duyunca çoşuyorum,
*yaseminin sesini duyunca acayip bir şekilde rahatlıyorum,
* erenin sesini duyunca aklıma aşk geliyor nedense bilinmez
ve HEPSİ birlikte söyleyince bu duyguları hep birlikte yaşadığınızı bir düşünün inanılmazz  |
|
|
|
|
|
|