Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Bence en güzel ses Eren'in çok zayıf...

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 13:01 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
bencede cemre sesi ile çok güzel oynamalr yapıyor

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bencede cemre sesi ile çok güzel oynamalr yapıyor

Evet bence de slova falan çok güzel uyduruyor sesini çok beğeniyorum Laughing

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 08:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
bence de en iyi ses Gülçin'in...

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 11:11 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
yazı güzel sağol

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
paylaşım için teşekkürler Wink
bence grubun en iyi sesi Gülçin Wink

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 13:47 - Mesaj konusu: eh
Üye Üye
Araştırma için teşekkürler fakat bu soru sadece rekabete yol açar bence yani magazincilerin bu denli saçma bir soru yöneltmeleri uygun olmamış mesela burda eren yada yoshy alınabilir Smile herkesin sesi farklı yerlerde kullanılmalı mesela gülçin vurgularda ve vokallerde uygun olabilir bence ama tabi herkesin fikri kendine ama yine de sağol Very Happy

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Katılıyorum aleyna

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Bence hepsinin sesleri güzel,bir sıralama yapmakta gereksiz gibi geldi bana sonuçta grupta herkesin bir katkısı varki bu kadar beğeniliyor.Yinede çok sağol haber için.. Smile

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
bence en güzel ses Gülçin'in.Cemre ses tonunu çok iyi ayarlıyor ve yakıştırıyor.Yasemin de öyle.Eren bence bazı yerleri bağırıyor gibi söylüyor.Mesela 'beni kategorize etme'deki "irregalize etme" derken. Rolling Eyes Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Ama onu öyle ayarlamışlardır yaa...
Canı sıkılıp bağırmıyor ki Laughing
Hadi Gülçin'in "uuu"lamaları bazen içinden geldiği için yapıyor ama o tip şeylerin o yüzden olduğunu sanmıyorum Wink

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsinin sesi güzel ama gülçinin sesi çok güzel erenin söylediklerinin her kelimesine katılıyorum gülçinin yerinde olmayı çok çok isterdim... Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Ayrıca ben Gülçinin sonuncu sesimiz Eren diyeceğini sanmıyorum.Politik değil birkere.. Shocked Smile

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
aynen burak02

glcnmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Yeni Üye Yeni Üye
bence de Very Happy en güzel gülçinin sesi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi