| Yazar |
Mesaj |
| < |
| OrHaNnN |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| Bence en güzel ses Eren'in çok zayıf... |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 13:01 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| bencede cemre sesi ile çok güzel oynamalr yapıyor |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: bencede cemre sesi ile çok güzel oynamalr yapıyor
Evet bence de slova falan çok güzel uyduruyor sesini çok beğeniyorum  |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 08:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| bence de en iyi ses Gülçin'in... |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 11:11 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
paylaşım için teşekkürler
bence grubun en iyi sesi Gülçin  |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 13:47 - Mesaj konusu: eh |
|
|
Üye

|
Araştırma için teşekkürler fakat bu soru sadece rekabete yol açar bence yani magazincilerin bu denli saçma bir soru yöneltmeleri uygun olmamış mesela burda eren yada yoshy alınabilir herkesin sesi farklı yerlerde kullanılmalı mesela gülçin vurgularda ve vokallerde uygun olabilir bence ama tabi herkesin fikri kendine ama yine de sağol  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
Bence hepsinin sesleri güzel,bir sıralama yapmakta gereksiz gibi geldi bana sonuçta grupta herkesin bir katkısı varki bu kadar beğeniliyor.Yinede çok sağol haber için..  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
bence en güzel ses Gülçin'in.Cemre ses tonunu çok iyi ayarlıyor ve yakıştırıyor.Yasemin de öyle.Eren bence bazı yerleri bağırıyor gibi söylüyor.Mesela 'beni kategorize etme'deki "irregalize etme" derken.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Ama onu öyle ayarlamışlardır yaa...
Canı sıkılıp bağırmıyor ki
Hadi Gülçin'in "uuu"lamaları bazen içinden geldiği için yapıyor ama o tip şeylerin o yüzden olduğunu sanmıyorum  |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsinin sesi güzel ama gülçinin sesi çok güzel erenin söylediklerinin her kelimesine katılıyorum gülçinin yerinde olmayı çok çok isterdim...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Ayrıca ben Gülçinin sonuncu sesimiz Eren diyeceğini sanmıyorum.Politik değil birkere..  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| glcnmm |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
bence de en güzel gülçinin sesi |
|
|
|
|
|
|