| Yazar |
Mesaj |
| < |
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 08:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Tamam Murat Abi afedersin...  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
sağol canım süper...  |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| evet yani gülçinin sesi çok güzel |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Sesler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Gülçin çok doğru söylüyor. Cemre, sesini her tona uyduruyor yani... |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Salı, May 20, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
Alıntı:
Gülçin çok doğru söylüyor. Cemre, sesini her tona uyduruyor yani...
katılıyorum |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
Alıntı:
Cemre
Soru : Gruptaki sesler nasıl ?
Cemre: Ben grupta en çok Gülçin'in sesini beğeniyorum hatta biz ilk okuldayken bir ses yarışması yapmıştık Gülçin bizi bayağı bir farkla yenmişti o zaman Gülçin çok sevinmişti sonra Eren'in sesi hoşuma gidiyor yani Gülçin'den sonra bence kızlara katılmıyorum Eren'in sesi çok güzel bence yani sesini değerlendiriyor tamam biraz yumuşak sesi var ama güzel şarkılar söylüyor hakkını yememek lazım sonra kendim ile Yasemin'in sesini beğeniyorum Gülçin'in dediği gibi Yasemin süper rock şarkılar söylüyor yani kendi sesimide çok seviyorum sesim benim için çok önemli benim geleceğim sesimin sayesinde oluştu
katılıyorum Cemre Kemer'e |
|
|
|
|
| CEMRE0205 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
ben aslında büyük cemre hayranıyım ama bence gülçinin sesi olağanüstü  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 25, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
'HEPSİ'nin sesi harika, 'HEPSİ'nin sesi ayrı bir güzel ama Gülçin'in sesi ayrı tabii ki  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 22:58 - Mesaj konusu: ses |
|
|
Üye

|
| güzel sesi olan bence gülçin |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence teker teker ses bakımından Hepsinin sesi kulağa çok farklı çok hoş geliyor insan ayrım yapamıyor.. Ama Gülçinin sesi çok güçlü.. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Hepsi seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| aynen en güzel GÜLÇİN'in sesi |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Ya 'HEPSİ'nin güzel ama Gülçin çok değişik kullanabiliyor yani...
Arap mı n eöyle birşey deniliyordu Gülçin'de ondan var işte  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arap mı ?..
Valla ben onu bunu bilmem Gülçin'in sesi çok kuvvetli.. |
|
|
|
|
|
|