Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 08:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Üzgünüm yasak..

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Embarassed
Tamam Murat Abi afedersin... Embarassed

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
sağol canım süper... Wink

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Gülçinin sesi çok güzel

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
evet yani gülçinin sesi çok güzel

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Sesler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülçin çok doğru söylüyor. Cemre, sesini her tona uyduruyor yani...

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Alıntı:

Gülçin çok doğru söylüyor. Cemre, sesini her tona uyduruyor yani...

katılıyorum

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Üye Üye
Alıntı:

Cemre

Soru : Gruptaki sesler nasıl ?
Cemre: Ben grupta en çok Gülçin'in sesini beğeniyorum hatta biz ilk okuldayken bir ses yarışması yapmıştık Gülçin bizi bayağı bir farkla yenmişti o zaman Gülçin çok sevinmişti sonra Eren'in sesi hoşuma gidiyor yani Gülçin'den sonra bence kızlara katılmıyorum Eren'in sesi çok güzel bence yani sesini değerlendiriyor tamam biraz yumuşak sesi var ama güzel şarkılar söylüyor hakkını yememek lazım sonra kendim ile Yasemin'in sesini beğeniyorum Gülçin'in dediği gibi Yasemin süper rock şarkılar söylüyor yani kendi sesimide çok seviyorum sesim benim için çok önemli benim geleceğim sesimin sayesinde oluştu

katılıyorum Cemre Kemer'e

CEMRE0205
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Yeni Üye Yeni Üye
ben aslında büyük cemre hayranıyım ama bence gülçinin sesi olağanüstü Exclamation Exclamation

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
'HEPSİ'nin sesi harika, 'HEPSİ'nin sesi ayrı bir güzel ama Gülçin'in sesi ayrı tabii ki Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 22:58 - Mesaj konusu: ses
Üye Üye
güzel sesi olan bence gülçin

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence teker teker ses bakımından Hepsinin sesi kulağa çok farklı çok hoş geliyor insan ayrım yapamıyor.. Ama Gülçinin sesi çok güçlü..

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Hepsi seslerini sıraladı
Üye Üye
aynen en güzel GÜLÇİN'in sesi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Ya 'HEPSİ'nin güzel ama Gülçin çok değişik kullanabiliyor yani...
Arap mı n eöyle birşey deniliyordu Gülçin'de ondan var işte Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arap mı ?.. Very Happy
Valla ben onu bunu bilmem Gülçin'in sesi çok kuvvetli..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi