Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet yanlış hatırlamıyorsam bizimkinde de söylemişti Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet söyledi...Bir yerde okudum, Bursa konserinde Eren rap albümü çıkarabilirim demiş. Çok şaşırdım, doğru mu Beril? Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Tek başına mı!!
İmkansızz!!

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet. Önce ben de inanamadım. Bir de Bursa Konserinde demiş yani çıkarabilirim diye... Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Çıkaramaz ki!
Sözleşme var ayrıca kendisi de istemez ki!!

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
O yüzden işte, Bursa konserine giden arkadaşlar bir cevap versin, çatlamayalım Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet yani bence de!..
Mesela Serdar sen, veya Beril, sen... Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya cevap verin çok şaşırdım.İnanamıyorum Eren ha? Hala şok içindeyim

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar, Serdar, Mehmet, Beril!!...
Yazacak mısınız?? Laughing
Ama bence olamaz yaa....
Gerçi salsadaki "Biz ayrılmayız" başlığının altında da Gülçin "Aramızdan biri bireysel birşey yapmak isterse destekleriz tabi."Hayır, yapamazsın" deme şansımız yok" demiş...
Ama onların sözleşmeleri yok muydu yaa Confused
Hem isteyeceklerini de sanmıyorum ben ama yine de cevap bekliyorum!

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
en iyisi Serdar ve Beril'e özel mesaj gönderelim

edit:Mehmet'i eklemeyi unutmuşum özür dilerim

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
İyi fikir ben göndereyim Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Yok öyle bir şey. Eren rap albümü çıkaracağım falan demedi. Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet son noktayı koydun... Very Happy Ya yapsa güzel olur aslında.. Very Happy Ama yapmasın şimdilik böyle iyi.. Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Sağol Mehmet Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 09:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Oh be Mehmet!! Laughing
Sağol yaa Laughing

Çıkarsa hiç de iyi olmaz Fatih! Laughing
Çıkarmasın Laughing
Ben demiştim ama sizee Razz Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
38. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi