Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet SIMSIKI yı ayrı bir yorumlamışlar.Çok değişik olmuş yani Razz (konuya döndüm devrem Razz )

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Eyvallah sağolasın. Wink

Bu arada Şaka albümünde Eren'e daha ayrı bir yer ayırmışlar bence. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet Serdar orası benim de çok dikkatimi çekti özellikle kendi ekledikleri bölümlerde, rap bölümlerinde Eren'e çok ağırlık vermişler ama çok da güzel olmuş Wink Laughing

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink Evet kesinlikle.Eren hiç bir albümde bukadar ön planda değildi ama bu albümde harika olmuş ya.Ses rengi çok yakışmış bu şarkılara.Ben onun söylediği yerlere ayrı bir bayıldım.

XSelynckX
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet çoğunlukla eren heralde sırayla Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet Eren bayağı yoğunlukta ama o bölümlerde yoğunlukta daha çok Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet Eren bayağı yoğunlukta ama o bölümlerde yoğunlukta daha çok

Ne demek istediğini anlayamadım busecim

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Demek istediğim o ekledikleri bölümlerde rap bölümlerinde yani, Eren yoğunlukta orada daha çok söylemiş Eren Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anladım evet evet

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Eyvallah sağolasın.

Bu arada Şaka albümünde Eren'e daha ayrı bir yer ayırmışlar bence.

Bence de Eren'e ayrı bir yer vermişler.Güzel de olmuş. Smile
Yasemin az sölüyor biraz Confused

Ama bence yinede eşit olarak dağıtmaya çalışmışlar. Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
evet zaten beniMTVm de söylediler süper olmuş tüm şarkılar.

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:31 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
çok güzel birşey duyduğumda çok mutlu oldum bilgi için teşekkürler Laughing Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
iyisin e bayıldım çok güzel olmuş

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Eski albümlerde Eren'imin fazla söylediği yer yoktu ama bu albümde özellikle rap gibi söylenen yerleri sadece Eren'im söylemiş ve iyikide söylemiş..Very Happy
Çok hoş olmuş çünkü Very HappyVery Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bugünkü konserde Cemre:"Eren'in bu albümdeki raplerine dikkat ettiniz mi arkadaşlar.Onun kocaman alkışlayalım.Aferin Eren'e..."dedi. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
37. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi