Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol buse Very Happy

melekcemremelek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Yeni Albüm
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağol. Harika! ben en çok 4 peynirli pizza'yı beğendim. Bu arada 4 peynirli pizza Kenan Doğulu'nun hediyesiymiş. Bunu duyan oldum mu aranızda? Laughing Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
herkes biliyor canım Kenan Doğulu'nun hediyesi olduğunu Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilmeyen varmış demek ki ama ben biliyorum.. Very Happy

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Hepsi 'nin 3 albümü Nisan gibi piyasada olacak...:)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
abi konunun başlığını değiştirmek lazım aylar yıllar geçti Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet yaa Very Happy Very Happy

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
kesinlikle Laughing Laughing Laughing Laughing

anti4yuz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Albüm
Yeni Üye Yeni Üye
Ya bu ne... Albüm günü sürekli erteleniyor... Albümümüze bir türlü kavuşamadık... Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Çıkar yakında merak etme...
Hatta belki bugün bile çıkmış olabilir! Laughing
Ben gidip bakacağım.. Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar albüm çıktı.....(sonunda Very Happy Very Happy )...kötü haber internete düşmüş bile. ama siz orjinalini alın bir hepsi fanı olarak ben yarın ilk iş olarak alacağım.. Very Happy Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Ben aldım.. Very Happy

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yarın geliyor oley... Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Aldım albümü çok şükür... Very Happy

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
yaa albümü aldım süperr... Very Happy bütün şarkıları çok güzel ama "iyisin" ayrı bir güzel Cool

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
Benim yazı bekleme lazım.. Türkiye'ye gelince alabileceğim ancak Crying or Very sad

KORSANA HAYIR!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
35. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi