Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence müzik kanallarında yepyeni klipler yayınlandığını zaman anlarız albümün çıktığını Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Yok artık...
Çok geç olmaz mı... Confused

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya bence de haklı ben genelde kral tv izliyorum çünkü orada çıkacak albümleri gösteriyor yakında müzik marketlerinde gibi Idea Mr. Green

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet yani ondan dedim zaten.. Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 10:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Ama ikinizin dediği farklı ki...
Biriniz klipleri çıktığı zaman anlarız diyor, diğeriniz ise müzik kanallarında yeni çıkacak olan albümleri gösterdiği zaman diyor... Rolling Eyes

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Neyse, albüm mayısa kaldı ama... Çıkıyor ya! Laughing Wink

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
off ya albüm çıksa da rahatlasak

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Evet, 24 mayısa kadar çıkacak inşallah Smile

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah çok az kaldı ya

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Çok mu az kaldı... Confused
Ama bu kadar bekledik, biraz daha bekleyeceğiz artık... Smile

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ayy biraz önce ATV'de Harika Pazar'da Hepsi çııktıı!! Eren yeni albüm çıkıyor yeni turnelerimiz olacak falan diyordu çook güzellerdi canlarım benim.Heyecan yaptım biraz konserlerini gösterirlerken bende yerimde oynuyormuşum annem öyle dedi. Laughing .Ben farkında değilim

(bu bilgi verildiyse özür dilerim)

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 19:49 - Mesaj konusu: Hepsi 'nin 3 albümü Nisan gibi piyasada olacak...:)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya arkadaşlar ben dünkü konsere gittim şey dediler 2 hafta içinde çıkacak dediler Very Happy off ya harika pazarı kaçırdım acaba beni gösterdiler mi ? Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya harika pazarda gösterdi mi?? kaçırdım ya olamaaz.... Crying or Very sad Mad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mayıs 5 dedik..MAyıs 25 de deriz biz bu albümü dört gözle bekleriz.. Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:

Ayy biraz önce ATV'de Harika Pazar'da Hepsi çııktıı!! Eren yeni albüm çıkıyor yeni turnelerimiz olacak falan diyordu çook güzellerdi canlarım benim.Heyecan yaptım biraz konserlerini gösterirlerken bende yerimde oynuyormuşum annem öyle dedi. .Ben farkında değilim

(bu bilgi verildiyse özür dilerim)

Ben de gördüm onu..Eren Antalya Konseri'ndeyken kuliste konuşuyordu;

"Bizim için en önemlisi mayısta yeni albümümüz çıkacak.Şarkıları tamamladık.Şimdi ise dans kareografilerini çalışıyoruz.Yazın da inşallah turnelerimiz olacak."dedi. Wink

Bu arada TwoBaHeps1 malesef hayranları göstermediler..Çok kısaydı Eren sadece bunları söyledi.Haberin başlığı da "hepsiden yeni albüm"dü. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
31. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi