Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Ben albüm çıkacağı zaman İstanbul' dayım, oradan alacağım! Smile

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
son 3...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay çabuk çıksın yoksa ben kalpten gideceğim heyecandan

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
son 3 artık 2 desek de olur 1mayıs geldi inşallah 3 mayısta çıkaaaar.ama arkadaşlar çok ümitlenmeyelim çıkmazsa üzülürüz yineeeee...... Question Sad Confused Crying or Very sad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 09:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Galerideki o yeni resimler acaba yeni albümlemi alakalı...xXhepsikolikXx yani Sanemin eklediği resimler çünkü ben onları ilk görüyorum ve çok güzeller... Laughing Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 09:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah öyle bir şey olmaz ozie1993

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
evet ya inşallah öyle birşey olmaz

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede Sinem bende onu diyecektim

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Sanmıyorum ben...
Çünkü o fotoğraflar konser afişi için çekilmişti, o zamanki fotoğrafları albüme koyacaklarını hiç sanmıyorum ben Wink

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Hepsi 'nin 3 albümü Nisan gibi piyasada olacak...:)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
abi hala çıkmadı albüm ve 24 saate yakın bir zamanda konserleri var Surprised e n'olcak eğer yarın çıkarsa ben alamam çünkü yarın sabah erkenden istanbul'a gideceğiz annemle ve istanbul'da gezeceğiz sonra da konser!!! Very Happy

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
Zaten yarınki konserlerinde (ben de gideceğim) yeni albümlerinden söylemeyecekler ki Rolling Eyes

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 07:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
yaaa... arkadaşlar albüm çıkarsa lütfen buraya yazın ki haberi olmayanlarda duysun zaten her gün soruyorum D&R a... şimdiden teşekkürler Arrow Wink

mervegulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Yeni Üye Yeni Üye
Evet Hepsi' nin yeni albümü çıkarsa lütfen birisi buraya yazsın bizlerin de haberi olsun. Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Çıkarsa zaten yazarız. Merak etmeyin. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Çıkmadan önce de haberimiz olur tabii ki bence Laughing
Yeni albüm çıksa site ayaklanır Laughing
Yani yeni albüm hakkında. çıktıııı çıktıııı diyerek Wink Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
30. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi