Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
bencede ben de öyle tahmin ediyorum... Very Happy Razz

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah 20 şarkı olur ... Razz

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Bir albüm ortalama 12-13 şarkıdan oluşur. Keşke elimizde olsa da şöyle 4-5 cd'lik albümler çıkarsalar. Ama kolay iş değil ki o kadar şarkıyı yazmak, söylemek, kaydını almak.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 02:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Katılıyorum Mehmet Wink

yossssshyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ne kadar çok şarkı olursa işimiz o kadar zor olur, o şarkılar geldiğinde o şarkıları daha indircez, albümü olcaz, ezberlicez ohooo çok işimiz var Embarassed

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Alıntı:
yossssshyyyyyyy demiş ki:

ne kadar çok şarkı olursa işimiz o kadar zor olur, o şarkılar geldiğinde o şarkıları daha indircez, albümü olcaz, ezberlicez ohooo çok işimiz var

Şarkıları indireceğiz derken kastin ne... Confused

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Site Admin Site Admin
Ya Serdar sorsan en büyük hayranıyım seviyorum vs diyorlar ben çoğuna inanmıyorum. Orjinal albüm almıyorlar. Ama bu nasıl bir çelişki ben de bunu anlamıyorum. Madem bir sanatçının veya grubun hayranısın çok sevdiğini vs söylüyorsun ama korsan kullanıyorsun Evil or Very Mad Bizim sitede bu tür kişilerin yeri yok! Ban!

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Murat abi haklısın... Bari hayranı olduğun sanatçıya yapma...Bir de zaten ileride inşaallah indirme gibi vs. birşeyler kalmayacak, yasaklanacak... Öyle duymuştum...

Edit:Yazımı düzelttim.

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
iyi olur yasak olursa inşallah devrem Idea

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
nisanın 7 sinde doğum günüm var. benim için çok güzel oldu nisanda çıkacak olması. hepsi den hediye gibi bir şey olacak benim için. Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
aaaa nisan mı ollley 2-3 ay gibi bir süre kalmış çok da uzun bir süre değil Wink ayrıca katılıyorum lütfen üşenmeden gidip paranızla albümü alın çok mu yani madem bir grubun hayranısınız, onları çok seviyorsunuz, gidip paranızla GERÇEK albümlerini alın emeklerine yazık değil mi sanatçılarımızın? Evil or Very Mad

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
şarkıları her zamanki gibi süperdir sen bir tanesin ve sadece bir kız şarkılarını da koymalılar diye düşünüyorum

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Bety bence sen birtanesin ve sadece bir kız şarkılarını koymamalılar...

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende heygırlde okumuştum hepsinin süper şarkılarını artık sbs sitresini atmak için dinlerim Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Evet süper stres atar.. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi