Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 4, 2008 11:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bende biliyordum ama teşekkürler Very Happy

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper olacak ya.. grup hepsiyle coşacaz gene bu yaz Laughing inşallah nisanda çıkar.. hazirana daha çok var Confused nisanı sabırsızlıkla bekliyorum Very Happy bende mart sonu nisan başı diye biliyordum Confused neyse en kısa zamanda çıksın da Very Happy

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
evet ya ne zamandan beri bekliyorduk ama onlarda haklılar
dizi,konserler,albüm bunların hepsini bir arada yapmak çok zordur.
acaba yeni albümlerinde ki şarkılar güzel midir? Very Happy

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet sana katılıyorum acayip sabırsızlandım çıksın hemen direk almaya koşacağım Very Happy

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
ya çıkarıcaklarını biliyordum ama nisanda çıkacağını bilmiyordum iyi yani kesin belli bu bile birşeydir Smile

stubbrongirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Yeni Üye Yeni Üye
süper bir haber bence Very Happy

yoshynaime
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Yeni Üye Yeni Üye
OLeyyy ya..Çok sevindim.Çıkar çıkmaz alıcam. Very Happy Her zamanki gibi bu albümdeki şarkılarda süperdir..

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Oleyeeeeey süper ya çok sevindim Very Happy

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kim sevinmedi ki sinem68eren Very Happy hepimiz bu anı beklemiyomuyduk.. işte beklenen an yavaş yavaş yaklaşıyor Wink

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
süper yaaaaa Smile sonudaaa Smile

yossssshyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
bende biliyorum bu ay kayıtlara başlamışlar Smile

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
biliyorum..dergide okuduğum an öyle sevindim ki.... Very Happy

yossssshyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
acaba kaç şarkı olcak ve bunlar nasıl olcak

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
bence kaç şarkı olduğu değil güzel şarkıların olacağı önemli bence... Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Şarkılar zaten süper olacak o kesin birşey... Wink
12 - 13 şarkı olur tahminimce... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi