| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| fato61 |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 09:32 - Mesaj konusu: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok az mı şarkı var Şarkılar şunlar;
Hepsi - 4 Peynirli Pizza
Hepsi - Aşk Herşeyi Affeder Mi?
Hepsi - Beni Kategorize Etme
Hepsi - Hep bana
Hepsi - İyisin
Hepsi - Onu Alma Beni Al
Hepsi - Sakın gelme
Hepsi - Sımsıkı
Hepsi - Tavla
Hepsi - Yanlızlığım
Hepsi - Yaz Yaz Yaz
Bence hiç de az değil. |
|
|
|
|
| hepsiciyizbiz12 |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
| evet çok güzel şarkılar ama zaten az 10 +1 yani sımsıkı sonradan eklediler tabiii çıkmadan önce |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Yanlışın var... Sonradan eklenen herhangi bir şarkı olmadığı gibi +1 şarkı da 4 Peynirli Pizza oluyor... 10 cover parça +1 yeni parça yani  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet doğru  |
|
|
|
|
| hepsiciyizbiz12 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
pardon ya pek arştırmadığım için  |
|
|
|
|
| EDAS96 |
Tarih: Pazar, Kasım 9, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
bu harika haber tebrik ederim sizi kutluyorum çıkır çıkmaz alacağım  |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
EDAS96:
Alıntı: bu harika haber tebrik ederim sizi kutluyorum çıkır çıkmaz alacağım
Evet harika haber ama albüm zaten aylar önce çıktı  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Evet, çok oldu albüm çıkalı. Mayıs sonunda çıktı  |
|
|
|
|
| EDAS96 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
artık yeni bir şarkıya gerek var zaten eminim ki güzel şarkılardır şimdiden tebrik ederim çıkınca ilk işim dinlemek olur  |
|
|
|
|
| 12irem12 |
Tarih: Pazar, Kasım 16, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
Alıntı: artık yeni bir şarkıya gerek var zaten eminim ki güzel şarkılardır şimdiden tebrik ederim çıkınca ilk işim dinlemek olur
albüm çıkmadı mı  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazar, Kasım 16, 2008 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Çıktı canım. Hem de 6 ay önce.
 |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Kasım 17, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar!!
Albüm çıktı!..
Hala ne diyorsunuz ya  |
|
|
|
|
| MUSTAFABURAK |
Tarih: Cuma, Aralık 5, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
ya bu haber ne zaman buraya eklendi bilmiyorum ama ben bunu geçte olsa teşekkür ediyorum zaten ben bu cd yi 4 ay önce almıştım bugün 5 aralık  |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Cumartesi, Aralık 6, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben ilk çıktığı ay aldım.Ama çıkıp çıkmadığını bilmeyenler var.Tekrar ediyorum albüm çıktı...  |
|
|
|
|
|
|