Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 09:32 - Mesaj konusu: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok az mı şarkı var Shocked Şarkılar şunlar;

Hepsi - 4 Peynirli Pizza
Hepsi - Aşk Herşeyi Affeder Mi?
Hepsi - Beni Kategorize Etme
Hepsi - Hep bana
Hepsi - İyisin
Hepsi - Onu Alma Beni Al
Hepsi - Sakın gelme
Hepsi - Sımsıkı
Hepsi - Tavla
Hepsi - Yanlızlığım
Hepsi - Yaz Yaz Yaz

Bence hiç de az değil.

hepsiciyizbiz12
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
evet çok güzel şarkılar ama zaten az 10 +1 yani sımsıkı sonradan eklediler tabiii çıkmadan önce

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Yanlışın var... Sonradan eklenen herhangi bir şarkı olmadığı gibi +1 şarkı da 4 Peynirli Pizza oluyor... 10 cover parça +1 yeni parça yani Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet doğru Wink

hepsiciyizbiz12
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
pardon ya pek arştırmadığım için Embarassed

EDAS96
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
bu harika haber tebrik ederim sizi kutluyorum çıkır çıkmaz alacağım Very Happy

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu albüm süper!

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
EDAS96:
Alıntı:
bu harika haber tebrik ederim sizi kutluyorum çıkır çıkmaz alacağım

Evet harika haber ama albüm zaten aylar önce çıktı Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Evet, çok oldu albüm çıkalı. Mayıs sonunda çıktı Cool

EDAS96
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
artık yeni bir şarkıya gerek var zaten eminim ki güzel şarkılardır şimdiden tebrik ederim çıkınca ilk işim dinlemek olur Smile

12irem12
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 16, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
Alıntı:
artık yeni bir şarkıya gerek var zaten eminim ki güzel şarkılardır şimdiden tebrik ederim çıkınca ilk işim dinlemek olur

albüm çıkmadı mı Question

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 16, 2008 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Çıktı canım. Hem de 6 ay önce. Confused

Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 17, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar!!
Albüm çıktı!..
Hala ne diyorsunuz ya Confused

MUSTAFABURAK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 5, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
ya bu haber ne zaman buraya eklendi bilmiyorum ama ben bunu geçte olsa teşekkür ediyorum zaten ben bu cd yi 4 ay önce almıştım bugün 5 aralık Laughing

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 6, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben ilk çıktığı ay aldım.Ama çıkıp çıkmadığını bilmeyenler var.Tekrar ediyorum albüm çıktı... Exclamation

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
36. sayfa (Toplam 37 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 35, 36, 37  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi