Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sinem inşallah alabilirsin.çok güzel albüm gerçekten. Wink

batuhan98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Teşekkürler.

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 10:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Albüm dün geldi Laughing
Süper albüm çok mutluyum Very Happy Very Happy Very Happy

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
albüm harika

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Sonunda sende albüme kavuştun.. Laughing Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Albüm dün geldi
Süper albüm çok mutluyum

Aaaa... Laughing
Canım benim hayırlı olsun senin adına çok sevindimmm Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Teşekkürler kızlar Wink Very Happy

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben 3 tane aldım albümden dahada devam ediyorum almaya

emineyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
Çok teşekkürler.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
cansel44 durmadan aynı albümü mü alıyorsun?
İlginç Laughing

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
evet bende bağımllılık yaptı herhalde
hepsi 1 den 3 tane
hepsi 2 den 4 tane
hepsi özel albümden(pepsi)2 tane
hepsi şakadan 3 tane aldım

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Site Admin Site Admin
cansel44 madem öyle onu imkanı düşük arkadaşlara yollayabilirsin hem de sevindirmiş olursun...

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
cansel44 aynı alışkanlık bendede var ya

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 08:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
bizim sınıftan 5-6 kişiye aldım kuzenlerime hediye olarak aldım bir de bizim fakir olan ama hepsiyi seven bir komşu vardı onada aldım Very Happy

aqsimarji
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
Aferin valla iyi yapmışın!! Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
34. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 33, 34, 35  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi