Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
müziklere bayıldım ben ya çok güzel güzel değil(süper Very Happy Laughing )değil mi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Evet kesinlikle öyle!! Wink Laughing

bliss
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 23:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bencede şarkılar çok güzel. Wink Smile

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 01:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arabesk'teki bomba tutulma açısından dedim.. Biraz uçuyorum ama artık öyle birşey olursa düşünüyorumda kendimi dinleyip dinleyip faca atardım sağa sola.. Very Happy Very Happy
Aman aman arabesk falan istemem.. Böyle güzel.. Very Happy Tam gaz devam.. Very Happy İstikamet...( Valla gide bildiğimiz yere kadar..) Very Happy

hepsib1r
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 00:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
En çok onu alma beni alma beğeniyorum.

---
Moderatör Notu:

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Lütfen mesajlarınızın tamamını koyu renkli yazmayınız!

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
uzun zamandır internet yoktu.bunlardan hiç haberim olmadı.dergilerde gördüm yeni albümün çıktığını... Confused ama şimdi bütün şarkıları ezberledim bile süper bir albüm

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle süper bir albüm arkadaş çevrem Hepsi Grubu' na eh işte derken bu albümü herkes beğendi.
Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü' ne giden arkadaşım var albümdeki şarkıları çok beğendi. Çok kaliteli olduğunu söyledi.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Arabesk'teki bomba tutulma açısından dedim..

Şahsen arabesk müzik hiç dinlemem, 1 şarkıyı bile dinlediğim söylenemez yani baştan sona..
O kadar tutucı yani! Razz

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Benim Hepsi şaka albümüm bu ayın 22'sinde geliyor allah izin ederse... Very Happy çok mutluyum Laughing Mr. Green

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Senin adına çok sevindim canım benim... Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
gözünaydın sinem68eren

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Teşekkürler kızlar, yarın Türkiye'de olan dayım almaya gidecek işler yolunda giderse... Laughing Very Happy

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
inşallah en yakın zamanda alırsın canım

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
inşallah... Rolling Eyes Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Aaaa Laughing
Senin adına çok sevindim Sinem'cim Laughing
Hayırlısı olsun tatlım Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
33. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi