| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| jbid |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
müziklere bayıldım ben ya çok güzel güzel değil(süper )değil mi |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Evet kesinlikle öyle!!  |
|
|
|
|
| bliss |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 23:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bencede şarkılar çok güzel.  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 01:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arabesk'teki bomba tutulma açısından dedim.. Biraz uçuyorum ama artık öyle birşey olursa düşünüyorumda kendimi dinleyip dinleyip faca atardım sağa sola..
Aman aman arabesk falan istemem.. Böyle güzel.. Tam gaz devam.. İstikamet...( Valla gide bildiğimiz yere kadar..)  |
|
|
|
|
| hepsib1r |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 00:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
En çok onu alma beni alma beğeniyorum.
---
Moderatör Notu:
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Lütfen mesajlarınızın tamamını koyu renkli yazmayınız! |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
uzun zamandır internet yoktu.bunlardan hiç haberim olmadı.dergilerde gördüm yeni albümün çıktığını... ama şimdi bütün şarkıları ezberledim bile süper bir albüm |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kesinlikle süper bir albüm arkadaş çevrem Hepsi Grubu' na eh işte derken bu albümü herkes beğendi.
Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü' ne giden arkadaşım var albümdeki şarkıları çok beğendi. Çok kaliteli olduğunu söyledi. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Arabesk'teki bomba tutulma açısından dedim..
Şahsen arabesk müzik hiç dinlemem, 1 şarkıyı bile dinlediğim söylenemez yani baştan sona..
O kadar tutucı yani!  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Benim Hepsi şaka albümüm bu ayın 22'sinde geliyor allah izin ederse... çok mutluyum  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Senin adına çok sevindim canım benim...  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler kızlar, yarın Türkiye'de olan dayım almaya gidecek işler yolunda giderse...  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| inşallah en yakın zamanda alırsın canım |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
inşallah...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Aaaa
Senin adına çok sevindim Sinem'cim
Hayırlısı olsun tatlım  |
|
|
|
|
|