| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Görevli

|
Alıntı: Ya annemler bile sevdi! Cover olunca çoğu şarkı... Sabah radyoda Hep Bana çaldı. Bir CD' ciye sipariş verdik albüm için. Annem, gelse hemen albümde diğerlerini de nasıl söylemişler dinlesek dedi. Şaşırdım yani Ama şarkılar gerçekten süper!
vallaha benim annem öyle birşey diyemez çünkü albüm adana'ya geldiği ilk gün alıp başlarında dinledim hatta annem iyisin şarkısını tamamen söyledi:D |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Görevli

|
Aynen yaa çok süper yorumlamışlar falan dedi.. Bu albüm çok güzel olmuş...Büyümüşler, olgunlaşmışlar falan dedi..Şaşırdım ya...
Bütün albümü biliyor neredeyse  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ehe.. Hepsi'mm  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 06:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Benim de babam çok komik ya!
Arabada şarkıları söylerken yaptıkları hareketler falan!...
Neşemi daha da arttırıyor  |
|
|
|
|
| hayalgokyuzu |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
| ayy çıktı mı ki yaa burda bulamam da türkiyede belki gidince alırım |
|
|
|
|
| mastella95 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 19:58 - Mesaj konusu: hepsinin konseri 31 mayıs |
|
|
Yeni Üye

|
| 31 mayısda hepsinin konserine gittim en öndeydim ve çok heyecanlıydım çok mutluyum birşey soracağım ağustos da tekrar gelecekler mi bursaya hepsi ona göre en önden bilet ayırttırcamda . |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 09:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
| Şaka albümleri çok güzel olmuş valla şahsen ben çok beğendim. |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
En beğendiğim albümleri aslında ayrım yapamam ama bu albüm süper  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 07:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Zaten bu albüm bambaşka... 10 cover falan...  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
|
|
|
| melikeyoshyy |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
| evet çok güzel şarkılar var ben hemen bir tane aldım |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hep aynı şeyi vurguluyor olabilirim ama çok farklı bir albüm gerçekten.. Abi ben hiç beklemiyordum 10 tane cover 1 tane yeni yani hiç beklemiyordum ama süper oldu... Hepsi'm gittikçe kendini müzik konusunda geliştiriyor..
Bu olmayacak bir olasılık ama yakında bir tane arabesk şarkı seslendirirlerse hiç şaşmam..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Olmayacak bir olasılık değl, çünkü öyle bir olasılık yok BENCE
Neyse..
Ben ilk çıkacağını öğrendiğimde hiç böyle bir harika birşeyin ortaya çıkacağını tahmin etmemiştim!!  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yok yok olur mu olur olursa zaten o da bomba bir şarkı olur..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Arabesk??
Bomba??
Yorum yapamıyorum ama suratımın ifadesi bayağı bi kötü  |
|
|
|
|
|