Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
Alıntı:
Ya annemler bile sevdi! Cover olunca çoğu şarkı... Sabah radyoda Hep Bana çaldı. Bir CD' ciye sipariş verdik albüm için. Annem, gelse hemen albümde diğerlerini de nasıl söylemişler dinlesek dedi. Şaşırdım yani Ama şarkılar gerçekten süper!

vallaha benim annem öyle birşey diyemez çünkü albüm adana'ya geldiği ilk gün alıp başlarında dinledim hatta annem iyisin şarkısını tamamen söyledi:D

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
Aynen yaa çok süper yorumlamışlar falan dedi.. Shocked Bu albüm çok güzel olmuş...Büyümüşler, olgunlaşmışlar falan dedi..Şaşırdım ya... Very Happy
Bütün albümü biliyor neredeyse Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ehe.. Laughing Hepsi'mm Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 06:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Benim de babam çok komik ya!
Arabada şarkıları söylerken yaptıkları hareketler falan!... Laughing
Neşemi daha da arttırıyor Laughing

hayalgokyuzu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
ayy çıktı mı ki yaa burda bulamam da türkiyede belki gidince alırım

mastella95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 19:58 - Mesaj konusu: hepsinin konseri 31 mayıs
Yeni Üye Yeni Üye
31 mayısda hepsinin konserine gittim en öndeydim ve çok heyecanlıydım çok mutluyum birşey soracağım ağustos da tekrar gelecekler mi bursaya hepsi ona göre en önden bilet ayırttırcamda .

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 09:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Şaka albümleri çok güzel olmuş valla şahsen ben çok beğendim.

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
En beğendiğim albümleri aslında ayrım yapamam ama bu albüm süper Exclamation Exclamation

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 07:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Zaten bu albüm bambaşka... 10 cover falan... Wink

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Çok sağol root

melikeyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
evet çok güzel şarkılar var ben hemen bir tane aldım

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hep aynı şeyi vurguluyor olabilirim ama çok farklı bir albüm gerçekten.. Abi ben hiç beklemiyordum 10 tane cover 1 tane yeni yani hiç beklemiyordum ama süper oldu... Hepsi'm gittikçe kendini müzik konusunda geliştiriyor..
Bu olmayacak bir olasılık ama yakında bir tane arabesk şarkı seslendirirlerse hiç şaşmam.. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Olmayacak bir olasılık değl, çünkü öyle bir olasılık yok BENCE Wink

Neyse..
Ben ilk çıkacağını öğrendiğimde hiç böyle bir harika birşeyin ortaya çıkacağını tahmin etmemiştim!! Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yok yok olur mu olur olursa zaten o da bomba bir şarkı olur.. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Arabesk??
Bomba??

Yorum yapamıyorum ama suratımın ifadesi bayağı bi kötü Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
32. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi