| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| sinem68eren |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ben eskiden hiç duymamıştım bu şarkıları... Ama Hepsi'den dinliyorum ilk kez Naz'cım...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ben de 'HEPSİ'ni bilmiyordum...
Öyle kulaktan dolmaydı...
Ama şimdi tabi...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
| Yani demek istediğim, albümü alamadın, nerden dinliyorsun? |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 00:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Görevli

|
Arkadaşlar tekrar belirtelim ki Hepsi'yi gerçekten seviyorsak GERÇEKTEN destekleyelim...Korsana hayır diyelim...Ve Hepsi hayranıysak mp3 falan KESİNLİKLE indirmeyelim...!!
Bu arada Ben Aşk Herşeyi Affeder mi, Sakın gelme,sımsıkı,yaz yaz yaz ve Tavla'yı nerdeyse tamamen biliyordum...Diğelerinden de 1,2 kez annemden duymuşluğum vardı albümü ezberlemek zor olmadı...1,5 günden az sürede bitti HEPSİ
Mükemmel bir albümdü bence...Favori albümüm...Bence albümde daha büyümüş, olgunlaşmışlardı...  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
albüm harika!!!
ne diyebilirim ki HEPSİ'nin başarıları alkışlamakla bitmiyor
cover olması ilk başta hayal kırıklığıydı ama bence süper olmuş
yalnız 4 peynirli pizzayı beğenmediğimi de belirtmek isterim
ama onunda klibi çok güzel
kısacası albüme bayıldım  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazar, Haziran 15, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
| Siz beni yanlış anlamışsınız , ben albümü indirmedim... |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Görevli

|
Şahsen ben inanıyorum albüm falan indirmediğine.. Ama şundan olabilir, sende eminim ki diğerleri gibi şarkıları önceden başka yerlerden dinlediniz. Çünkü albüm çıkmadan bazı arkadaşlar grup hepsinin şuan dinlediğiniz şarkı bölümüne bazı şarkıları yazmıştı. Sende öyle yapmış olabilirsin.  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
bence bu albüm harika albümü dinlemek istiyorsak orjinal,bandrollü albümleri almakta fayda var  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Sağol Serdar...
Evet ben yazdım Hepsi'nin bu albümünden şarkıları o başlığa ama bizde youtube açık orda var bütün şarkıları...
Ordan dinliyorum buraya gelene kadar... |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben albümü youtubeden dinliyorum indirmiyorum sadece dinliyorum |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
Bende inanıyorum albüm indirmediğine canım  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşkkürler bana inandığın için glnkz  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende inanıyorum hepinize.. Şarkıların Hepsini ezberlemedim.. Ama çokğuna rahatça eşlik edebiliyorum.. Ama kardeşim gelde bu şarkılara eşlik etme..  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ya annemler bile sevdi! Cover olunca çoğu şarkı... Sabah radyoda Hep Bana çaldı. Bir CD' ciye sipariş verdik albüm için. Annem, gelse hemen albümde diğerlerini de nasıl söylemişler dinlesek dedi. Şaşırdım yani Ama şarkılar gerçekten süper!  |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
| şarkıları çok güzel cover yapmışlar |
|
|
|
|
|
|