Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ben eskiden hiç duymamıştım bu şarkıları... Ama Hepsi'den dinliyorum ilk kez Naz'cım... Wink Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ben de 'HEPSİ'ni bilmiyordum...
Öyle kulaktan dolmaydı...
Ama şimdi tabi... Cool

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Yani demek istediğim, albümü alamadın, nerden dinliyorsun?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 00:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
Arkadaşlar tekrar belirtelim ki Hepsi'yi gerçekten seviyorsak GERÇEKTEN destekleyelim...Korsana hayır diyelim...Ve Hepsi hayranıysak mp3 falan KESİNLİKLE indirmeyelim...!!

Bu arada Ben Aşk Herşeyi Affeder mi, Sakın gelme,sımsıkı,yaz yaz yaz ve Tavla'yı nerdeyse tamamen biliyordum...Diğelerinden de 1,2 kez annemden duymuşluğum vardı albümü ezberlemek zor olmadı...1,5 günden az sürede bitti HEPSİ Laughing

Mükemmel bir albümdü bence...Favori albümüm...Bence albümde daha büyümüş, olgunlaşmışlardı... Wink

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
albüm harika!!! Laughing
ne diyebilirim ki HEPSİ'nin başarıları alkışlamakla bitmiyor Laughing
cover olması ilk başta hayal kırıklığıydı ama bence süper olmuş Wink
yalnız 4 peynirli pizzayı beğenmediğimi de belirtmek isterim Confused
ama onunda klibi çok güzel Laughing
kısacası albüme bayıldım Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Siz beni yanlış anlamışsınız , ben albümü indirmedim...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
Şahsen ben inanıyorum albüm falan indirmediğine.. Ama şundan olabilir, sende eminim ki diğerleri gibi şarkıları önceden başka yerlerden dinlediniz. Wink Çünkü albüm çıkmadan bazı arkadaşlar grup hepsinin şuan dinlediğiniz şarkı bölümüne bazı şarkıları yazmıştı. Sende öyle yapmış olabilirsin. Rolling Eyes

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
bence bu albüm harika Smile albümü dinlemek istiyorsak orjinal,bandrollü albümleri almakta fayda var Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Sağol Serdar... Wink
Evet ben yazdım Hepsi'nin bu albümünden şarkıları o başlığa ama bizde youtube açık orda var bütün şarkıları...
Ordan dinliyorum buraya gelene kadar...

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben albümü youtubeden dinliyorum indirmiyorum sadece dinliyorum

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Bende inanıyorum albüm indirmediğine canım Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşkkürler bana inandığın için glnkz Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende inanıyorum hepinize.. Very Happy Şarkıların Hepsini ezberlemedim.. Ama çokğuna rahatça eşlik edebiliyorum.. Very Happy Ama kardeşim gelde bu şarkılara eşlik etme.. Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ya annemler bile sevdi! Laughing Cover olunca çoğu şarkı... Sabah radyoda Hep Bana çaldı. Bir CD' ciye sipariş verdik albüm için. Annem, gelse hemen albümde diğerlerini de nasıl söylemişler dinlesek dedi. Şaşırdım yani Laughing Ama şarkılar gerçekten süper! Razz

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
şarkıları çok güzel cover yapmışlar

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
31. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi